Skanska

Projektchef Skanska Direkt - Malmö

”Vill du ha roligt och bidra till ett bra Malmö?

Kom med oss på Direkten!”


Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I princip alla våra roller arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom projekten ofta är av mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande – ingen dag är den andra lik och du arbetar sällan längre än ett år med samma projekt.


Vi behöver en till Projektchef till vårt lag


Vi söker dig som ser hur goda värderingar och goda affärer hör ihop.


Som projektchef har du en nyckelroll med helhetsansvar för projektet. Du ansvarar för att projektet styrs mot uppsatta mål och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. En projektchef har en viktig roll i att utveckla relationen med våra kunder. Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i dina projekt. Projektchefen i Malmö rapporterar direkt till vår Distriktschef och är med i ledningsgruppen för Malmö/Lund.Du är du en förebild både internt som externt.


Du är en ledare som ser möjligheter och får andra att växa i ett lag


Detta är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt. Du har god kännedom om byggprocessen, samt har haft ekonomiskt ansvar i tidigare projekt/verksamhet. Ledarerfarenhet är starkt meriterande, likväl som byggteknisk alternativt ekonomisk utbildning.

 

Som person är du lyhörd, affärsmässig, drivande och har med ditt engagemang lätt för att leda och skapa resultat.  I egenskap av ledare är du handlingskraftig, tydlig, kommunikativ och motiverande. Kanske har du tidigare arbetat som projektingenjör alternativt platschef och ser rollen som projektchef som nästa steg?

 

Eller så har du flera års erfarenhet som projektchef och vill komma till ett företag som erbjuder de bästa möjligheterna att utvecklas. Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.

 

Kom och utvecklas med oss och var en del i vårt härliga team.


Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta, kontakta Distriktschef Kristian Johansson 010-448 27 11 alt HR-Specialist AnnaCarin 010-449 32 58. Pga. semester v28-31 kommer vi inte kunna svara på frågor förrän v32. Skicka din ansökan senast 2018-08-15. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail.

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

 

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Skanska Direkt - Malmö