Skanska

Projektchef Losshållning - Stockholm/Göteborg/Umeå/Sundsvall/Växjö/Kalmar

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

Distrikt Mobil Entreprenad som är en del av Asfalt och Bergmaterial Norr är en rikstäckande verksamhet som innefattar losshållning av berg samt fräsning av asfalt.

 

Till vår verksamhet inom Losshållning söker vi nu

 

Kundfokuserad projektchef som brinner för ledarskap!

Losshållningens främsta uppgift är att borra, ladda och spränga berg i främst Skanskas egna täkter, men även i externa täkter samt i viss mån i enskilda entreprenader. Som projektchef har du det övergripande ansvaret för verksamheten och förväntas leda en rikstäckande verksamhet tillsammans med produktionschefer som är placerade på olika geografier i landet.

 

Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda projekten mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp dessa. Att etablera och utveckla kund- och intresserelationer samt identifiera nya affärsmöjligheter kommer vara en stor del av ditt arbete.

 

I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt att fokusera på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

 

Du rapporterar till distriktschefen för Mobil Entreprenad i Region Norr och förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential.

 

Då verksamheten är rikstäckande är placeringsort flexibel och kan till exempel vara Stockholm, Göteborg, Umeå, Sundsvall, Växjö eller Kalmar. Du kommer att resa som en del i tjänsten.

 

Att driva verksamheten med fokus på lönsamhet, medarbetare och säkerhet ligger dig varmt om hjärtat!

Vi söker en lyhörd, kommunikativ och värderingsstyrd ledare som skapar delaktighet i dina team genom nära ledarskap, tydliga mål och strukturerad uppföljning. Du arbetar gärna i en verksamhet i förändring och du är bra på att samtidigt höja blicken, tänka strategiskt och se nya affärsmöjligheter.

 

Du är bra på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Planering och struktur tillhör dina styrkor och du är en resultat- och målinriktad person som alltid har säkerheten i fokus.

 

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från losshållning eller närliggande bransch samt kunskaper inom sprängteknik.

 

Du har också:

• Erfarenhet från liknande ledande befattning

• Erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer och skapa nya affärer

• God vana av att arbeta med målstyrning och uppföljning

• Erfarenhet från att driva effektivt säkerhetsarbete i riskfylld miljö

• Högskoleutbildning inom relevant område, alternativt förvärvad kunskap/kompetens

• Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem

• Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Då tjänsten innefattar ansvar i tillståndspliktig verksamhet, så kommer lämplighet att prövas enligt lag.

 

Ansök senast 1 juni - eller varför inte redan i dag!

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Johan Eliasson på 010-448 60 47 eller på johan.eliasson@skanska.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Losshållning - Stockholm/Göteborg/Umeå/Sundsvall/Växjö/Kalmar