Skanska

Grävmaskinister sökes till Schakt och Transport, Skanska - Stockholm

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt & transport, bergsprängning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

 

Skanska, Schakt och Transport söker nu grävmaskinister som är vana att ta sig an utmanande anläggningsprojekt!

 

Det händer mycket i Stockholm och vi söker dig som vill vara med och skapa Stockholms framtid! Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!

 

Grävmaskinister är en nyckelkompetens i våra projekt, därför har vi satsat på Schakt och Transport som skall säkerställa att vi har de rätta maskinisterna för alla våra spännande projekt inom Väg och Anläggning i Stockholm. I den satsningen ingår både samarbete med utvalda maskinentreprenörer samt en del egna maskiner. Vi tror på kontinuitet i våra projekt där du som maskinist är en självklar och betydelsefull aktör.

 

Vi söker dig som är professionell grävmaskinist i Stockholmsområdet. Vi vill att du har en vilja och driv att arbeta med den senaste tekniken. Du ska ha ett högt säkerhetstänk och vara duktig på att lösa problem genom att ha erfarenhet av ett flertal olika metodval. Du är en viktig kugge i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder.

 

I våra projekt arbetar vi med stora maskiner och riskfyllda moment därför är det viktigt att du som individ är säkerhetsmedveten och känner ett ansvar för både dig själv och dina kollegor. Vi värderar säkerhet, god arbetsmiljö samt ordning och reda på våra arbetsplatser.

 

 

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig!

Som person är du driven, självgående och mån om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbete.

För att lyckas med rollen ser vi att du har yrkesbevis samt vana av att arbeta med maskinstyrning. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot maskin/fordon alternativt bygg och anläggning.

 

Ansök redan idag eller senast den 31 oktober genom att registrera ditt CV och personligt brev, vi hanterar ansökningar löpande

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef, Scott Adams, 0104495835 eller scott.adams@skanska.se

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Grävmaskinister sökes till Schakt och Transport, Skanska - Stockholm