Skanska

Projektchef Hus Väst -Skövde

Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor!
Skanskas Husverksamhet i Skövde satsar för att möta kommande marknad och söker dig som vill vara ledande i denna satsning!

Projektchef


Som projektchef hos oss ansvarar du för hela projektets genomförande från kalkylstart till färdigt hus. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande vad det gäller resurser, ekonomi, tid och kvalitet i såväl anbudsskede som i produktion. För att lyckas som projektchef så behöver du även ha stort fokus på kund och marknadsarbete. Du har således en fallenhet att arbeta med såväl nya som etablerade kunder och du har även ett stort upparbetat nätverk i Skövde. Din höga sociala kompetents är viktig i rollen då det förekommer olika typer av samhälleliga sammanträden i kommunen där du kommer närvara. Att vara en skicklig relationsskapare och att brinna för att skapa affärer är därav en självklarhet för dig. Att sedan arbeta på ett strukturerat och resultatinriktat sätt samt ta beslut och få saker hända är något du trivs med.


Vi förutsätter att:

-Du har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
-Du har mångårig erfarenhet av såväl produktion som kalkyl, projektledning och anbud.
-Du är en erfaren ledare med ett tydligt, engagerande och värderingsstyrt ledarskap.
-Du har lätt för att skapa förtroende, men framförallt att du är en bra kollega som vill göra skillnad!

Som medarbetare på husverksamheten i Skövde arbetar du i projekt främst i Skövde och även kranskommunerna. Du kommer även delta i distriktets ledningsgrupp där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential. Du rapporterar till distriktschefen, som är placerad i Örebro.

Berätta om dig och ansök senast 26:e januari!


Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Thorsén, Distriktschef, Hus Väst: 010 448 65 82


Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 januari . Arbetsort : Skövde . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Väst -Skövde