Boliden

El-konstruktör

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 


Arbetsuppgifter

Vi söker en el-konstruktör för anställning vid Bolidenområdet. Stationeringsort är Boliden. Resor i arbetet till Bolidenområdets verksamheter i västra delen av Västerbotten (10 mils radie) förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning och är underställd Sektionschefen på el.

 

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak att utföra elkonstruktionsuppdrag för driften och i små som större projekt, vid behov kommer du att beställa och koordinera konstruktionsbeställningar mot externa konsulter.

 

Som el-konstruktör kommer du att ansvar och kvalitetssäkra Bolidenområdets elkonstruktion och dokumentation samt vara delaktig i utvecklingsmiljön för ritningsframtagning, ritningsförvaltning och dokumentationsförvaltning.

 


Utbildning/Erfarenhet

Som person har du ett högt driv och förmåga att arbeta självständigt mot uppställda mål med hela vår organisation. Du är service inriktad och kommunikativ samtidigt som du trivs med att arbeta i olika nätverk, arbetsgrupper och projekt.

 

Vi förutsätter att du är bra på att formulera dig såväl muntlig som I skriven text, på Svenska och Engelska. B-körkort är ett krav.

 

Du har gymnasial teknisk utbildning med inriktning mot el och automation och gärna universitetsutbildning med lämplig inriktning, men vi kan också tänka oss att du har motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Meriterande är erfarenhet från konstruktion samt databasprojektering och då gärna i Sitebase.

 


Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef, Lars Grönfeldt, lars.gronfeldt@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 31 oktober 2019.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 800 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb El-konstruktör