Skanska

Projektchef - Hus Stockholm Nord

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. 

Hus Stockholm Nord söker nu efter en projektchef. Vi arbetar med olika entreprenadformer inom både nybyggnad och ombyggnad. Vi är specialister inom av bland annat skolor, hotell och kontor.
Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm Stad. Vi har ett nära samarbete med projektutveckling och driver i flera fall projekt som konsortium med andra distrikt och husregioner. 

Våra husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Är du vår nya projektchef? 

Som projektchef har du ett övergripande ansvar för att driva och utveckla dina projekt från start till avslut och överlämnande. Du ansvarar för att såväl ekonomiska som produktionsmässiga mål uppnås. I ditt arbete lägger du grunden till att övriga medarbetare i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. 

Du ansvarar för att produktionsbudget tas fram, stäms av samt att slutkostnadsprognos upprättas. Du sätter även mål för tidsplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet. I din roll är du en ledare och en förebild för din personal. 

Att Skanskas mål inom miljö, arbetsmiljö, hälsa och säkerhet efterlevs i projektet är en viktig del av ditt arbete. Du arbetar också för att utveckla relationer till våra kunder och identifiera kommande projekt på marknaden. 

Vi söker dig som har erfarenhet och förmågan att se helheten i projekten 

Vi ser gärna att du som söker är civilingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. Det är av stor vikt att du har minst fem års erfarenhet av rollen som projektchef.

För att lyckas i rollen som projektchef är det viktigt att du har förmågan att se helheten i din verksamhet då du ansvarar för många olika områden i projekten. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla dina medarbetare. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen. 

Ta chansen, sök tjänsten!

Ansök senast 31 maj eller varför inte redan i dag! Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. 

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Vid  frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Petter Ekevärn, petter.ekevarn@skanska.se eller 010 44 84 999. 

Välkommen till Skanska!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef - Hus Stockholm Nord