Skanska

Projektchef Asfalt Entreprenad - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Till Asfalt Entreprenad i Stockholm söker vi nu

 

Engagerad projektchef med fokus på lönsamhet och utveckling

Som projektchef har du det övergripande ansvaret för mark- och anläggningsarbeten samt för ramavtal inom beläggning i Stockholmsområdet.

 

Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina projekt mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp. Att etablera och utveckla kund- och intresserelationer samt identifiera nya affärsmöjligheter kommer vara en stor del av ditt arbete.

 

I ditt chefsansvar ligger också personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

 

Du kommer rapportera till distriktschefen för Asfalt Entreprenad i distrikt Stockholm inom Region Öst och ingår i distriktets ledningsgrupp, där du förväntas verka aktivt för att optimera distriktets potential.

 

Att driva lönsamma entreprenadprojekt är din grej!

Du som kommer lyckas i rollen som projektchef hos oss har gedigen erfarenhet av att driva entreprenadprojekt från anbud till slutförande och är bra på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Du är en lyhörd, kommunikativ och värderingsstyrd ledare som skapar delaktighet i dina team genom nära ledarskap, tydliga mål och strukturerad uppföljning.

 

Du är en resultat- och målinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo utan att äventyra kvaliteten på ditt jobb. I den dagliga verksamheten förmår du höja blicken och se affärsmöjligheter samtidigt som stöttar operativt ute i projekten.

 

Du har också:

• Erfarenhet från liknande ledande befattning samt dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer

• Arbetat med målstyrning och uppföljning av entreprenadprojekt – på ett effektivt sätt och med goda resultat

• Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor

• Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem

• Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

 

Vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder och ser gärna att du är såväl utvecklings- som produktionsinriktad för att uppnå den bästa kundnyttan.

 

Ansök senast 17 december - eller varför inte redan i dag!

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Johan Hugolf på 070-397 66 50.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Asfalt Entreprenad - Stockholm