Skanska

Installationsledare Hus - Stockholm

Är du den strategiska installationsexperten vi söker? 


Skanskas husverksamhet i Stockholm består av tre regioner, där en har fokus på bostäder och de två andra har fokus på kommersiella fastigheter. Våra två kommersiella regioner har ett nära samarbete och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor, kontor och laboratorier med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Våra husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med! 

Våra projekt blir mer och mer komplexa och installationstäta, vilket ställer höga krav på oss i tidiga skeden och under projekteringen. Som följd av detta vill vi förstärka vår grupp med ytterligare fler installationsledare som fokuserar på förarbetet och projekteringen gällande installationer.

Vill du ingå i vårt team av specialister, som fokuserar på att skapa goda förutsättningar för effektiva och lyckade installationer? 

Du har en styrka i ditt tekniska kunnande 

 

Rollen som installationsledare är en strategisk resurs till våra produktionsenheter. I rollen arbetar du med att utveckla och säkerställa genomförandet av installationslösningar både tekniskt och ekonomiskt. 

Du ansvarar för att ta fram tekniska kravspecifikationer, så väl i tidiga skeden som i projekteringsskedet och ser till att dessa följs upp under upphandling och produktion. I tidiga skeden ser du till att krav och önskemål från beställare och myndigheter uppfylls. Det kan exempelvis handla om energikrav för att vi ska uppnå en miljöcertifiering. 


Du kommer även att ansvara för ledning och styrning av medarbetare, konsulter och underentreprenörer mot fastställda mål.

En god projektledare med teknikintresse 

Vi söker dig som har stor erfarenhet inom installationsområdet och allra helst arbetat med projektering i ett antal år. Du har förmåga att se helheten för installationsdisciplinerna VVS, El-/Teleteknik, Styr-/Övervakningssystem från ett projekts tidiga skede till avslutning.

Du har god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationsområdet samt är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta i grupprelaterade uppdragssituationer. Du är affärsmässig samt har god erfarenhet av att organisera och planera ditt arbete. Som person är du öppen, social och prestigelös. Vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller har motsvarande yrkeserfarenhet. 

Vi vill lära känna dig! 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev senast 20 februari 2019. Vi arbetar löpande med urval varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Projekteringschef Dag Klevby på 0733760833 eller Installationsstrateg Patrick Ryttersten på 0708720456.

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare Hus - Stockholm