Skanska

Produktionschef Väg och Anläggning Väst - Halland

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror på att nöjda medarbetare som har roligt på jobbet leder till fortsatt framgång på marknaden. Därför erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter och förmåner, som t ex aktiespararprogram och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.

 

På Väg och Anläggning Väst bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi är en mycket ambitiös region som växer och är glada och stolta över våra värdeskapande projekt inom mark, VA och betong. Nu söker vi en ny medarbetare som vill fortsätta bygga en hållbar framtid tillsammans med oss.

 

Erfaren PRODUKTIONSCHEF (platschef) till Halland

 

Vi söker dig som ska leda och planera produktionen ute på byggprojekt. I arbetet ingår att ha fokus på arbetsmiljön och att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert sätt. Du har ekonomiskt sinne och vana att arbeta med tidplaner. Vidare skapar du ett bra samarbete även med kunder och underentreprenörer eftersom du är väl medveten om att samverkan är en förutsättning för framgång. Som produktionschef på Skanska finns goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap eller andra specifika kompetenser kopplat till byggprocessen!

 

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i team där du bidrar till god stämning genom ditt tydliga ledarskap. Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontakter samt att vara en god representant för Skanska och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar i din yrkesroll såväl som i din personlighet. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som produktionschef (platschef) och har arbetat med mark, anläggning och betong. Du har relevant ingenjörsutbildning alternativt lång erfarenhet av att leda inom byggproduktion.

 

Om du vill utvecklas och ha roligt längs vägen är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi vill ha din ansökan senast 2019-12-09. Vid frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Fredrik Nilsson  på 010-449 13 29. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så avvakta inte med att söka om du är intresserad!

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Halmstad, Halland, Sweden
  • Additional Locations: Varberg, Halland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 december . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 26 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och Anläggning Väst - Halland