Skanska

Kundcentermedarbetare till Skanska Rental - Luleå

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

 

Vi söker en kundcentermedarbetare till vår verkstad som vill växa med oss!

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Med din goda planering bistår du kunderna med uthyrning av maskiner avsedda för olika bygg och anläggningsprojekt.

 

I rollen ingår bland annat:

• Logistik, order- & returhantering

• Service, underhåll och reparationer

• Rådgivning, ledning och service kring maskinutbud

 

Vi söker dig:

Det är ett krav att du har B-körkort

• Hjullastare och truck kort är meriterande

• Teknikutbildning eller el-utbildning är meriterande

 

Du är en driven lagspelare som gillar högt tempo. Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo, är lösningsfokuserad och drivs av lärandet. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Du är strukturerad, noggrann och är duktig på att överträffa kundernas förväntningar. Du bör har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

 

Vi vill lära känna dig!

Ansök med CV och personligt brev nu! Sista dag för ansökan är den 3 mars. Vi intervjuar fortlöpande för denna tjänst, så hör av dig snarast. Du har säkert frågor kring tjänsten kontakta kundcenterchef Linnea Ermebring på 010-449 2939.

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kundservice Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcentermedarbetare till Skanska Rental - Luleå