Skanska

Produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad?

 

I så fall bör du läsa vidare.

 

Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Väg och Anläggning i Stockholm har många spännande projekt framför sig.

 

Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi har roligt på vägen dit! Vi söker dig som vill vara med och skapa en spännande framtid tillsammans med oss!

 

Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete i en positiv miljö med goda möjligheter till utveckling. Vi vill satsa på dig och vi hoppas att du vill satsa på oss!

 

 

Att jobba som produktionschef

Produktionschef på Skanska är en central och viktig roll där du har stor inverkan och möjlighet att vara en betydande faktor för projektets framgång. Rollen är bred och innebär att du arbetar från anbud, tidigt skede och med ansvar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalité samt arbetsmiljöfrågor. Vidare planerar och styr du framdriften av produktionen samtidigt som du trivs med att motivera och utveckla ditt team – där ni tillsammans når uppsatta mål.

 

 

Den vi söker

Vi söker dig som drivs av nya utmaningar, har sinne för goda affärer, har lätt att bygga och skapa långsiktiga relationer samt lätt för samarbete med andra. Vidare är det viktigt att du besitter kunskap och erfarenhet av ekonomisk uppföljning och planering.

 

Som person är du tillgänglig, social, beslutsam, strukturerad och resultatorienterad person med stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet. Du är van att driva projekt, är trygg i ditt ledarskap, har förmågan att prioritera och är beredd att ta snabba beslut när situationen kräver det. Vi vill att du som ledare ger rätt förutsättningar för ditt team och att du bidrar till arbetsglädje.

 

Vi tror att du har 2 – 4 års erfarenhet av produktionsledning inom mark och anläggning och erfarenhet av att leda personal i daglig produktion. Du är sugen på att ta nästa steg i din utveckling och vill växa vidare i ett större företag där du får möjlighet att utveckla dig såväl yrkesmässigt som personligt. Har du erfarenhet av schakter, VA-arbeten och losshållning av berg är det meriterande. I tillägg är det meriterande om du dessutom har viss erfarenhet av platsgjuten betong. Din utbildningsbakgrund är minst gymnasium inom bygg och anläggning alternativt en byggingenjörs examen från högskola.

 

Vidare är du engagerad och initiativtagande samt en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor och att du är en god representant för Skanska och våra värderingar.

 

 

Intresserad?

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast den 2 november. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta Patric Johnsson, distriktschef: 010-448 84 24.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm