Skanska

Produktionschef Losshållning Bergmaterial - Väst

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.                              

 

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Distrikt Mobil Entreprenad är en rikstäckande verksamhet som innefattar losshållning av berg, fräsning av asfalt samt tankbeläggningar.

 

Till vår verksamhet inom Losshållning i Väst söker vi nu en

 

Drivande och kommunikativ Produktionschef med fokus på utveckling

 

Losshållningsgruppens uppgift är att borra och spränga i Skanskas bergtäkter samt även i enskilda entreprenader. Som produktionschef ansvarar du för att planera, leda och styra vår losshållningsverksamhet i Västra Götalands län.

 

Din verksamhet och medarbetarna är mobila inom området, vilket innebär spännande utmaningar i ledarskapet. Du förväntas bygga och leda teamet på arbetsplatsen samt se till att våra medarbetares kompetens tas tillvara.

 

Du ansvarar också för:

  • Produktionsplanering och uppföljning
  • Ekonomistyrning av verksamheten
  • Att säkerställa ett nära samarbete med våra kunder samt smidig samverkan internt med övriga delar inom tillverkning i täkterna och även andra delar inom Skanska.


Stort fokus ligger på arbetsmiljö och säkerhet. Tillsammans med ditt engagerade team och några av Sveriges mest erfarna och professionella medarbetare inom losshållning, säkerställer du att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

 

Du kommer ingå i ledningsgruppen för Losshållning i Sverige. Placering är i Västra Götaland.

 

Du är en trygg och beslutsam ledare som bygger vinnande team!

Du som passar som produktionschef hos oss är en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i organisationen. Du är kommunikativ och bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna.

 

Du är strukturerad och kostnadsmedveten och har en förmåga att se helheten i verksamheten. Att effektfullt planera och prioritera tillhör dina styrkor och går som en röd tråd genom allt du företar dig. 

Vi utgår ifrån att du också har:

  • Eftergymnasial teknisk utbildning. Bergsingenjörsutbildning är meriterande
  • Några års erfarenhet av entreprenad eller närliggande verksamhet
  • Kunskaper inom produktionsteknik samt erfarenhet av produktion i arbetsledande befattning
  • Goda IT kunskaper och erfarenhet av Officepaketet samt större affärssystem
  • Goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift
  • Körkort samt tillgång till egen bil, vilket är ett krav i tjänsten.


Vi behöver din ansökan senast 28 april!

 

Men vänta inte - vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan redan i dag genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Jonsson på 010-448 85 72.

 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Västra Götaland . Publicerat : 16 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Losshållning Bergmaterial - Väst