Skanska

Produktionschef Hus Sydost - Karlskrona

Välkommen till Skanska i Blekinge - en plats där vi tillsammans skapar framtidens byggnader. Vi fokuserar på nyproduktion av bland annat vårdbyggnader, kontor, industribyggnader och utbildningslokaler åt offentliga beställare. Vi är stolta över vårt nära och uppskattade samarbete med våra kunder och strävar alltid efter att vara en förebild inom svenskt näringsliv när det gäller hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Vi värdesätter mångfald och ledarskap och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna, uppskattade och har roligt på jobbet. Vår vision är att driva en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur. Är det en företagskultur som du skulle trivas i?

 

I Blekinge har vi just nu har vi flera spännande projekt som startas upp och vi söker dig som är redo att ta dig an nya utmaningar, bidra med dina unika färdigheter och växa tillsammans med oss. Förutom att vi söker dig som vill jobba som produktionschef hos oss behöver vi såväl arbetsledare som projektingenjörer. Kolla gärna in våra andra annonser!

 

Du är en nyckelperson för ett framgångsrikt projekt.

 

Som produktionschef på Skanska kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att leda projekt med fokus på säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Du kommer även att skapa rutiner för kontinuerlig identifiering, bedömning och uppföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrisker, ansvara för kommunikation och information inom projekt. Du skapar förutsättningar för produktionens medarbetare vad gäller trivsel på arbetet, utvecklingsmöjligheter och teamkänsla samt möjlighet att utföra sitt arbete för att nå uppsatta mål.

 

Du ansvarar för planering och ledning av produktionen, både på ett övergripande plan och i det dagliga.

 

Du kan husbyggnation och delar våra värderingar

För att vara framgångsrik i rollen som produktionschef bör du ha en stark drivkraft och hög områdeskompetens. Du har minst tre års erfarenhet av att leda personal i daglig husproduktion och kan byggprocessens alla delar inom entreprenadverksamhet. Har du erfarenhet av att jobba i säkerhetsskyddsklassade projekt är det meriterande. Vi ser det som en fördel om du dessutom har en god förmåga att använda och lära dig hantera digitala hjälpmedel

 

Vi söker dig med byggteknisk högskole- eller yrkeshögskoleutbildning alternativt dig som har motsvarande kunskaper från arbete i byggbranschen. Du är en lagspelare som förstår vikten av samarbete för att uppnå framgångsrika projekt. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och är en god representant för Skanska och våra värderingar.

 

Vill du bli en del av Skanska i Blekinge?

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV senast den 11 augusti 2024.

 

Urval påbörjas i augusti och du kommer då att bli kontaktad om du går vidare i rekryteringsprocessen. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Andersson, 073-410 14 16 men eftersom det är semestertider så är det säkrast att nå oss efter den 11 augusti.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 3 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Hus Sydost - Karlskrona