Skanska

Processoperatör SIS Betong - Gävle

Processoperatör Betong

Till vår betongfabrik i Gävle söker vi en processoperatör. I den här rollen är du involverad i betongtillverkningen och ansvarar också för kvalitetssäkring. I rollen har du många kontaktytor och kommunicerar med kunder, säljare och chaufförer.

 

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Produktionsplanering och transportplanering

• Tillverka betong via ett datoriserat styrsystem

• Kvalitetssäkra tillverkningen via betongprover

• Lasta in ballast med hjullastare

• Ordermottagning och kundhantering

• Underhåll och reparationer i fabriken

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi har en varierande produktion av betongtillverkning per dygn och vecka, så övertidsarbete och arbete olika tider på dygnet kan förekomma. Vi söker en person som eventuellt kan växa in i rollen som ansvarig driftsledare så småningom.

 

Du gillar att planera och samarbeta

För att trivas i rollen som processoperatör behöver du vara ansvarsfull, självgående och lösningsfokuserad som person. Det uppstår många olika problem att lösa varje dag så du behöver tycka om att jobba flexibelt och med olika arbetsuppgifter. Att vara spindeln i nätet mellan olika kontaktytor och samarbeta med många är något du trivs med. Du är utåtriktad och social och har lätt för att kommunicera med andra och har ett tekniskt intresse.

 

I den här rollen behöver du:

• Relevant erfarenhet av byggbranschen

• God svenska i tal och skrift

• Kunskaper i engelska för att kommunicera med kunder

• B-körkort

 

Det är meriterande med erfarenhet av tidigare arbete som processoperatör, arbete inom betongbranschen eller tillverkningsindustrin. Det är meriterande om du har Betong klass-2 samt erfarenhet av att köra hjullastare.

 

Välkommen med din ansökan

Vi arbetar löpande med vår urvalsprocess så vänta inte med att söka. Du söker genom att bifoga ditt CV. Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Rickard Allemo på tel: 010-449 20 11.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 juli . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 24 juni


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Processoperatör SIS Betong - Gävle