Skanska

Praktik LTU - Projekt Mälarbanan Sundbyberg

Stora Projekt Stockholm är en region i Skanskas verksamhetsgren Väg- och Anläggning, som bygger vägar, järnvägar, tunnlar, broar, hamnar, energianläggningar, samt utför mark- och grundläggningsarbeten i hela Sverige.

 

Söker du 7 månaders praktik?

 

Du som läser på Luleå Tekniska Universitet har nu möjlighet att söka 7-månaderspraktik hos oss. Vi kommer erbjuda dig en möjlighet att få använda dina teoretiska kunskaper i praktiken och att skapa dig en bild av Skanska som företag samt vad byggbranschen har att erbjuda.

 

Projekt Mälarbanan Sundbyberg

 

Projekt Mälarbanan omfattar järnvägssträckan mellan Tomteboda och Kallhäll. Genom Sundbyberg och Solna planerar Trafikverket att bygga ut järnvägen från två till fyra nya spår. En del av järnvägen går i en cirka 1,4 kilometer lång betongtunnel med anslutande ramper.

 

Delentreprenad E9961 omfattar i huvudsak tunnel, station samt mark- och anläggningsarbeten för järnväg. Byggtiden för hela entreprenaden är beräknad till cirka åtta år. Skanska har tecknat ett avtal med Trafikverket om att arbeta fram förutsättningarna för att genomföra entreprenad E9961

 

Eftersom projektet är i ett Fas 1 skede bedriver Skanska ingen produktion på plats utan arbetar idag med en projekteringsorganisation. Därför kommer din praktik i huvudsak kretsa kring arbete som är kopplat till projekteringsfasen i ett projekt.

 

Placering är i Stockholm och du måste själv ombesörja boende.

 

Ansökan

 

Sista ansökningsdagen är den 31 januari. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Ann Sturk, HR Partner 0104490471


Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Praktik LTU - Projekt Mälarbanan Sundbyberg