Boliden

Fordonsmekaniker under jord

till Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla. Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fordonsmekaniker till vår avdelning för underhåll, mobila maskiner i Garpenbergs gruva. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av våra mobila maskiner, vilket även inkluderar lastbilar. Arbetet utförs till stora delar på våra verkstäder under jord men vissa akuta arbeten görs ute i gruvan. På verkstäderna arbetar du med tvättade maskiner i moderna och välutrustade lokaler.

 

Arbetet sker till stor del i ett team bestående av två personer vilket ställer krav på förmåga att kunna arbeta i grupp, men även ensamarbete förekommer. Som fordonsmekaniker deltar du även i arbetet med reservdelshantering och övriga förbättringsarbeten och strategiskt arbete.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid/skiftgång under jord.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning med teknisk inriktning och erfarenhet av underhållsarbete inom industrin. Det är en fördel att ha erfarenhet av arbete som mekaniker av tunga fordon.

 

Det är meriterande om du har:

* Goda kunskaper om elektronik samt grundläggande kunskaper i hydraulik och svetsning.  

* Erfarenhet av Maximo eller av annat underhållssystem.

* Arbetat med reservdelshantering och arbete med strukturerat förbättringsarbete.

 

Personalen i fordonsverkstaden arbetar aktivt med 5S och är delaktiga i förbättringsarbetet för att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid att du är ordningsam, skyddsmedveten och självständig samt att du har lätt för att samarbeta med andra.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Björn Carlsson, arbetsledare mobila maskiner, 070-710 39 18. 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, 0225-360 33.   

 

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 juli 2021.

 

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

  

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juli . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker under jord