Skanska

Planeringsspecialist Stora Projekt - Stockholm

Är du redo för Stora Projekt?

Region Stora Projekt Stockholm är en av två regioner inom Skanska Sverige som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss. Vi bygger broar, tunnlar samt väg- och järnväg. Exempel på våra stora projekt är Slussen, Förbifart Stockholm i Kungens Kurva och Vinsta, utbyggnad av Mälarbanan och järnväg i Sundbyberg.

Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden mellan 100 Mkr och 3 Mdkr och är betydelsefulla för att lösa Stockholms trafikutmaningar samt skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö.

I vår strävan att uppnå produktion i världsklass förstärker vi både kompetens och tillämpning av arbetssätt inom planering. Nu söker vi en planeringsspecialist till projekt Förbifart Stockholm i Vinsta. Du kommer erbjudas en gedigen introduktion och ges möjlighet att initialt arbeta parallellt med en av våra skickliga planeringsspecialister.

Med din planeringsexpertis lyfter vi oss ytterligare

Som planeringsspecialist bidrar du med din spetskompetens inom planering av infrastrukturprojekt. Du utvecklar och förbättrar arbetsmetoder i planering samt utbildar projektmedarbetare inom området. Du har en viktig funktion i projektens anbudsskede och när vi vunnit projekten bistår du med att bästa arbetssätt implementeras.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att:

• Upprätta tidplaner för projektets alla faser; projektering, inköp, produktionsförberedelser, produktion och överlämnande.
• Analysera ändringar i tidplan och utvärdera konsekvenser.
• I samarbete med projektledning verka för aktiv planering med syfte att skapa engagemang, delaktighet och sammanhållning i projekten.
• Utveckla arbetssätt och verktyg för planering samt medverka till att höja kompetensen avseende planering inom organisationen.
• Delta i planeringsnätverk i regionen

Du delar med dig av din erfarenhet och är en förebild för andra

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och erfarenhet av projektplanering. Du har troligen verkat inom projekt i olika roller och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från vår bransch. Du har god kännedom om ett byggprojekts olika faser och erfarenhet av kontraktsfrågor.
Vi förutsätter att du har dokumenterad erfarenhet av några av planeringsverktygen, Asta Power Project, Primavera P6, Microsoft Project samt mycket god användare av MS Office.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad, systematisk, analytisk och driven. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. Vidare har du en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt, du är tydlig och lyhörd. Du är öppen för att ta in andras kunskap och trivs att leda och påverka. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansök idag

Registrera din CV och ett personligt brev under länken. Sista ansökningsdag är 19 januari. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Alexandersson, Distriktschef 010-448 16 83 eller Dominique Bjöör, HR partner 010-449 04 33.

Vi ser fram emot din ansökan!


Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Planeringsspecialist Stora Projekt - Stockholm