Skanska

Kategoriinköpare mark & grundläggning – Hus Stockholm Nord

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier samt skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Våra två Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Som kategoriinköpare arbetar du nära region och distrikt i vår verksamhetsgren Hus där du verkar som operativ inköpare både i tidiga skeden, anbuds- och projektfaser.

 

 

Här får du chansen att påverka affären

Med din specialistkompetens och erfarenhet stödjer du projekten genom att utföra projektinköp, verkar rådgivande, arbetar aktivt med risk- & möjligheter och utför överslagskalkyler.

 

I rollen ingår även att leda upphandlingar och se till att projekten har rätt leverantörer, som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet. Vidare kommer du stötta projekten med offertutvärdering, förhandling och upprättande av avtal.

 

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med härlig stämning. Tillsammans utvecklar vi vårt inköpsarbete kommersiellt samtidigt som vi ser till att ligga i framkant inom säkerhet- respektive miljöfrågor. Som grupp ansvarar vi även för att driva utveckling genom mål och strategier samt att samverka med vår verksamhetsgren Väg och Anläggning.

 

 

Du har erfarenhet av projektinköp, förhandling och AMA Anläggning

Vi söker dig med en högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt motsvarande utbildning. Du har tidigare har arbetat med byggprojekt, förstår produktionen och skapat dig erfarenhet från projektinköp, förhandling och AMA. Möjligtvis i en roll som Projektinköpare, Projektingenjör eller liknande.

 

Vidare kan du driva affären på ett strukturerat, professionellt sätt och arbeta självständigt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete i grundläggnings och/eller anläggningsentreprenader är det starkt meriterande.

 

 

Ansök redan idag dock senast 10 november

Registrera ditt CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Edlund, Inköpschef, 010 - 4487298.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriinköpare mark & grundläggning – Hus Stockholm Nord