Skanska

Nordisk analytiker Inköp - Stockholm / Göteborg / Malmö

Som Nordisk analytiker är du stöd gällande det Nordiska kategoriarbetet


I den här rollen får du som är nyexaminerad eller har arbetat något år en unik chans att utvecklas inom inköp och få en bra grund att bygga din karriär på. Du kommer att arbeta självständigt men arbetar nära inköpschef och kategoriansvariga och deltar i ledningsgruppsmöten. Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. I tjänsten ingår resor inom Sverige, de nordiska länderna och Polen.

En dag på jobbet:

• Hjälper du till med planering och dokumentation av möten
• Stödjer du Kategoriansvariga i nordiskt koordinerade upphandlingar
• Analyserar och sammanställer du respektive lands köpbeteende i kategorin
• Arbetar du med marknadsanalys för att hitta nya leverantörer på nya marknader
• Stöttar du Kategoriansvariga gällande förberedelse, strategi och genomförande av förhandlingar
• Tillsammans med inköpschef är du sammanhållande för den nordiska kategoriplaneringen
• Ansvarar du för delar av verksamhetsutveckling i Skanskas inköpsbolag 
• Genomför du utbildningar i Excel för kategoriansvariga

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom industriell ekonomi, Väg och Vatten eller Bygg


Du behöver kunna Officepaketet och framförallt Excel och Powerpoint. Du ska kunna ställa samman underlag och presentationer på ett snabbt och bra sätt. Du kommer att arbeta självständigt så därför är det viktigt att du gillar att vara självgående och är trygg i dig själv. Tjänsten innebär att du har många kontaktytor så det är bra om du kan uttrycka dig väl muntligt och i skrift både på svenska och engelska. 

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas 


Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

Vi är nyfiken på dig så tveka inte att ansök redan idag


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi gillar ordning och reda och därför tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Sista ansökningsdag är 2019-04-25. Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef Dan Williams på telefon 010-448 61 09. 

Välkommen med din ansökan!


Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Göteborg, Malmö, Stockholm . Publicerat : 2 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Nordisk analytiker Inköp - Stockholm / Göteborg / Malmö