Skanska

Mättekniker, Väg- och anläggning Syd – Kristianstad

Vi söker nu mättekniker till vår verksamhet i Kristianstad/Hässleholm/Österlen!

Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi vill fortsätta vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och vara med och bygga framtidens satsningar där tex järnväg är en viktig del av framtidens resande.

 

Vi söker dig som engagerad i ditt arbete och vill utvecklas som mättekniker

Som mättekniker hos oss arbetar du självständigt eller med kollegor i flera projekt parallellt. I rollen kommer du att göra förberedelser av utsättningsdata, schaktmodeller och därefter göra utsättning och inmätning i produktion. I arbetet ingår granskning av ritningar, mängdberäkning och reglering av mängder (MER). Tjänsten kan även innebära möjlighet att vara delaktig i tidigt skede i projekt, där projektering, upprättande av relationsritningar samt utredning är delar av arbetsuppgifterna.

 

Andra arbetsuppgifter kan också vara:

• inmätning av befintliga förhållanden

• utsättning för utförande av arbetet, samt granskande av ritningar och övriga bygghandlingar

• skapa relationshandlingar, samt ansvarar för underhåll av mät-/datautrustning

• vara ett stöd till produktionschefen i regleringsfrågor

• arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning

 

Vill du driva mätteknik framåt!

Vi ser att du har en teknisk utbildning, inriktning mot mätteknik. Det är önskvärt att du har minst 2 års erfarenhet eller mer av mätteknik inom väg- och anläggningsprojekt. Erfarenhet av arbete med mängdreglerade projekt är meriterande samt praktisk erfarenhet av va- och anläggningsarbete. Du har ett starkt intresse för detta tekniska yrke. Grundkunskap i SBG Geo och Autocad är meriterande samt erfarenhet av att ha arbetat med totalstation och GPS samt användande av drönare.

 

Du har ett driv för att arbeta proaktivt, trivs med att arbeta självständigt i nära samarbete med övrig produktionspersonal. Noggrannhet, känsla för kvalité och ansvarstagande för eget arbete är viktiga egenskaper. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga.

 

Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

 

Ansök redan idag eller senast 2 april

Vi gillar ordning och reda, så ansök genom att registrera CV och skicka gärna med ett kortpersonligt brev. Har du frågor? Kontakta Projektchef Christian Alvesson, 070-678 67 63.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 april . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker, Väg- och anläggning Syd – Kristianstad