Skanska

Kundcenterchef till Kran & Hiss Skanska Rental AB - Göteborg

Skanska Rental AB är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

 

Skanska Rental är på en spännande resa med framåtanda inom kundfokus, affärer, och samarbete. För att stärka oss ytterligare inom detta så söker vi nu en Kundcenterchef för vår Kran- & Hissavdelningen i Göteborg.

 

Som kundcenterchef kommer du att ansvara för att utveckla våra tjänster och arbetssätt för att uppnå god lönsamhet och hålla hög kvalitet. Genom ditt utvecklade sinne för affärer driver du ett kund- och marknadsarbete tillsammans med dina medarbetare och distriktets säljorganisation och bidrar till att vi överträffar kundernas förväntan och att vi fortsätter att vara ett team som gillar att komma till arbetet. Du ansvarar också för leveranskvalitet med allt från service och underhåll till montage och demontage av kranar och hissar.

 

 

Vi söker dig som är en god ledare med förmåga att samordna och få ut det bästa av en grupp medarbetare genom ett ledarskap präglat av inkludering, tydlighet och framåtanda. Du har en inre drivkraft och motivation att lyckas. Du inger förtroende och arbetar med egen såväl som gruppens och verksamhetens utveckling. Du ser och fångar möjligheter och drivs av att göra affärer och skapa lönsamhet samt att jobba utåtriktat mot kund för att skapa långvariga kundrelationer. Du besitter även en strategisk och analytisk förmåga för att kunna utveckla verksamheten. Som person är du öppen, transparent och prestigelös och värdesätter laget.

 

Det är starkt meriterande om du har arbetat i liknande roller tidigare samt att du har stor produktkännedom inom kranar och hissar och att du förstår flödet från leverans till affär. Genom din produktkännedom ska du kunna projektera fram den bästa lösningen för kunden och projektet.

 

Minst fem år i liknande roll alternativt akademisk examen motsvarande minst högskoleingenjör är meriterande.

 

 

Är detta ditt nästa karriärsteg? Sök nu, vi rekryterar löpande!

Sista ansökningsdag är den 25 Oktober.

 

Om du har frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Christopher Ridderstad 010 449 25 14

 

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcenterchef till Kran & Hiss Skanska Rental AB - Göteborg