Skanska

Mättekniker Väg och anläggning Stora projekt -Stockholm

Region Stora Projekt Stockholm är en av två regioner inom Skanska Sverige som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss. Vi bygger broar, tunnlar samt väg- och järnväg. Exempel på våra stora projekt är Slussen, Förbifart Stockholm och Saltkajen i norra Djurgårdsstaden.

 

Projekten är i regel stora med ordervärden mellan 200 Mkr och 3 Mdkr och är betydelsefulla för att lösa Stockholms trafikutmaningar samt skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö.

 

Vill du bli en del av teamet på några av våra stora projekt? Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av mättekniskt arbete inom komplexa väg- och anläggningsprojekt och som vill arbeta tillsammans med ett härligt gäng inom entreprenad. Intresserad?

 

Att jobba som mättekniker hos Skanska

Med stöd från din mätchef, kommer dina arbetsuppgifter som mättekniker bland annat bestå av traditionell utsättning, inmätning av befintliga förhållanden samt granskande av ritningar och övriga bygghandlingar. Du kommer även att jobba med underlag till relationshandlingar, samt ansvara för underhåll av mät -och datautrustning.

 

Vidare kommer du att vara ett stöd till mätchefen i regleringsfrågor.

 

Fler exempel på arbetsuppgifter:

• skapa mätdata för utsättning och maskinstyrning

• säkerställa att krav på arbetsmiljö och kvalitet uppfylls

• utföra volymberäkning, mängdreglering samt kontroll- och verifieringsmätningar

• redovisa inmätningar

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning kompletterad med en mätteknisk fortbildning eller motsvarande. Har du erfarenhet som mättekniker inom väg- och anläggningsprojekt och/eller Trafikverkets mätningsteknisk behörighet typ I, är det meriterande.

 

Du ska erfarenhet av att arbeta i följande program:

• Geo professional och Geopad

• Leica Captivate

• AutoCad CIVIL 3D

• Navisworks

 

Det här jobbet passar dig som är noggrann och strukturerad i din yrkesroll samt har förmågan att se projektet från ett långsiktigt perspektiv. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik, därför ser vi gärna att du också har intresse att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga.

 

Som person gillar du att jobba i ett team som präglas av engagemang, öppenhet, prestigelöshet och glädje. Du blir en del av en grupp på ca 8 mättekniker och bidrar till gruppens teamkänsla med ditt goda humör och samarbetsvilja.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2023-02-28. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Johan Dahlberg på telefonnummer: 010-448 16 73.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker Väg och anläggning Stora projekt -Stockholm