Skanska

Mätchef väg och anläggning Västerbotten – Umeå/Skellefteå

Vill du ingå i ett vinnande lag och staka ut riktningen i våra nyvunna projekt?

På Väg och Anläggning Distrikt Västerbotten bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun som alla är betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

 

Som Mätchef får du utveckla ett framgångsrikt lag av erfarna mättekniker. Det finns en stark känsla av engagemang och laganda i vår grupp, något som bidrar mycket till vår framgång.

 

Du har ett nära samarbete med produktionen. Du får även en nyckelroll i att samordna och vidareutveckla gemensamma arbetssätt inom mätverksamheten. Utöver det tar du ansvar för distriktets instrument- och maskinstyrningskostnader samt att du stöttar i anbudsarbetet.

 

Din roll innebär att du leder och strukturerar arbetet för våra mättekniker i Distriktet. Du är involverad i alla skeden i projekten och fördelar tiden mellan kontoren och ute på arbetsplatserna. Du tolkar bland annat bygghandlingar och tar fram utsättningsdata. Du hanterar inmätningsdata och mängdreglering. Du är ett stöd i regleringsfrågor och tar beslut om mätmetoder. Du är med och planerar framdrift i produktionen. Under projektets gång hanterar du förändringar och tar fram nya anläggningsmodeller.

 

En målinriktad ledare som ser till att teamet ligger i framkant inom mätteknik

Som ledare för teamet behöver du ha förmåga att entusiasmera och stimulera dina medarbetare till goda arbetsprestationer. Du har lätt för att skapa delaktighet och motivation för att nå teamets mål. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och är en bra kommunikatör för att ta vara på kontakter och nätverk internt och externt.

 

Vi vill att du har en teknisk utbildning och ser att du idag har rollen som Mätchef alternativt har du gedigen erfarenhet (minst 5 år) som mättekniker inom väg- och anläggningsverksamhet. Du skall ha goda kunskaper inom AMA Anläggning och MER. Du är van att hantera mätinstrument och maskinstyrning med totalstation/GPS. Som person ser vi att du är noggrann och en driven entreprenör. Du har god förmåga att sätta mål och följa upp dessa. Du agerar affärsmässigt mot våra kunder och leverantörer.

 

Placering: Skellefteå eller Umeå. Resor i tjänsten förekommer.

 

Ansök redan idag

eller senast den 4:e juni genom att registrera din ansökan via länken ”Sök jobb”. Vi gör urval löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Urban Qarlsin, distriktschef: 010-448 97 06.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 9 timmar sedan . Arbetsort : Skellefteå, Umeå . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mätchef väg och anläggning Västerbotten – Umeå/Skellefteå