Skanska

Hälsa och Säkerhetsledare - Hus Stockholm Bostäder

Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus Stockholm Bostäder som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder i Storstockholmsregionen. 

 

Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet, lönsamhet och präglas av en anda av ständig utveckling samt förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!


Skanska har ett gemensamt mål att alla våra arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma. Inom region Hus Stockholm Bostäder behöver vi nu stärka upp med en Hälsa och Säkerhetsledare inom ett av våra entreprenaddistrikt, som engagerat bidrar till arbetet med att nå detta mål.

 

Du ger aldrig upp i vår strävan att alla ska kunna jobba säkert och hälsosamt

 

Arbetet som Hälsa och Säkerhetsledare är varierande och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att operativt stödja ett effektivt och systematiskt arbete med hälsa och säkerhet inom distriktet och dess projekt. Du kommer även praktiskt bidra till implementering av nya och uppdaterade arbetsmetoder och med din expertis stödja arbetsplatserna i deras riskhantering.

Ditt engagemang för arbetsmiljöfrågor inspirerar och utvecklar

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom hälsa- och säkerhetsarbete och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har god kunskap inom området och gärna någon specialistkompetens. Som person är du strukturerad och trivs i en roll där du får vara nära verksamheten och ett stöd i det operativa. Du har vidare en pedagogisk förmåga att inspirera och motivera andra i för att driva dessa frågor.

 

Läs gärna mer om hur vi jobbar med våra hållbarhetsfrågor på: www.skanska.se


Du kan vara den vi söker efter

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, så ansök gärna idag men senast den 30 juni. För vidare frågor kontakta rekryteringsspecialist: Anders Enström, Telefon: 010-44 92 004.

 

Välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa och Säkerhetsledare - Hus Stockholm Bostäder