Skanska

Mätchef Väg och Anläggning - Barkarbystaden

Vill du ingå i det vinnande laget och vara med från början i vårt projekt Infrastruktur i Barkarbystaden?

Barkarbystaden är norra Europas största stadsutvecklingsområde och omfattar ca 24 000 lägenheter, 10 000 arbetsplatser, ny infrastruktur inklusive ny tunnelbanelinje med två stationer, lokaler för kommersiell och offentlig service mm. Den mest omfattande förvandlingen sker på Barkarbyfältet, där det tidigare flygfältet omvandlas till en helt ny stadsdel med ca 140 kvarter med tillhörande gatunät.

Du har möjlighet att sätta prägel och påverka produktionsarbetet i denna stadsdel genom att vara med från början i detta unika projekt. Projektet omfattar exploatering och infrastruktur i Barkarbystaden 2,3 och 4. Projektet genomförs som totalentreprenad i utökad samverkan med Järfälla Kommun som kund och beräknas stå färdigt 2025.

Du får delta i projektering, genomförande och avslut

Som mätchef får du vara med och forma projekteringsarbetet för att skapa 3d modeller som är anpassade för produktionen. Du får även en nyckelroll i att samordna och vidareutveckla gemensamma arbetssätt inom mätverksamheten och skapa ett nära samarbete med alla i produktionen.
Som person så trivs du med att jobba i ett team som präglas av engagemang, öppenhet, prestigelöshet och glädje. Du bidrar till gruppens teamkänsla och hjälper andra.

Du vill ligga i framkant och vara en förebild

Som mätchef behöver du ha förmåga att entusiasmera och stimulera dina medarbetare till goda arbetsprestationer. Du har lätt för att skapa delaktighet och motivation för att nå uppsatta mål. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och är en bra kommunikatör för att ta vara på kontakter och nätverk internt och externt.

Placering: projekt Barkarbystaden. 

Ansök redan idag 

eller senast den 23 december genom att registrera din ansökan via länken ”Sök jobb”. Vi rekryterar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59 eller Ebba Engman projektchef: 010-448 02 61.

Välkommen till Skanska! 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mätchef Väg och Anläggning - Barkarbystaden