Jurek

Account Coordinator till ett framåtlutat bolag inom försäkring

Är du en driven och ambitiös högskolestudent som vill arbeta heltid i sommar samt fortsätta deltid i höst?
Vill du tillbringa den tiden på ett drivet bolag med härliga kollegor?

Läs då vidare!


Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Coordinator har du löpande kontakt med teamets Account Managers. Du kommer därmed ha en stöttande roll i bolaget där dina arbetsuppgifter kommer innebära skapande av offerter, faktureringar, skicka påminnelser, uppdatera Excellistor och stötta Account Manager med administration kring företagsförsäkringar. Du rapporterar löpande till din närmsta chef och blir en del av ett team om 17 personer. Du kommer att mötas av erfarna och drivna kollegor där vi ser att även du vill bli långsiktig på bolaget.


Vem är du?

Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning och befinner dig i dina studier på högskolan med möjligtvis 1 år kvar till avklarad utbildning. Vi ser gärna att du studerar ekonomi eller liknande. Du har en viss vana av Excel och behärskar engelska i tal och skrift.

Som person brinner du för att skapa resultat, värdesätter professionalitet och sätter laget före jaget. Vidare har du en hög ambitionsnivå och räds inte utmaningar. Du är en skicklig administratör som är noggrann, analytisk, tycker det är kul med siffror samt att göra affärer. Du är helt enkelt en driven och social teamplayer!


Du erbjuds

Ett varierande arbete på ett växande bolag som ständigt hämtar hem marknadsandelar och besitter en stark företagskultur. Du kommer till ett härligt sammansvetsat gäng med driv där man utmanar och har kul tillsammans. Du kommer att sitta i fina lokaler mitt i city. Detta är en rekrytering på heltid i sommar samt 2 dagar i veckan i höst och framåt (eventuellt fler dagar i veckan för den som önskar). För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på 070-173 84 65 alternativt monia.letmark@jurek.se. Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: student, administratör, administration, service, backoffice, försäkringar, account coordinator, försäkringsbolag, säljstöd, account manager
 
Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: DeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Account Coordinator till ett framåtlutat bolag inom försäkring