Skanska

Maskinförare Skanska Industrial Solutions - Luleå

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och vår losshållningsavdelning bryter berg säkert och effektivt.

 

I vår anläggning i Luleå bryter och processar vi berg. Delar av det processade berget vidareförädlas till asfaltmassa i vårt asfaltverk och levereras sedan till olika beläggningsentreprenader i geografin.

 

Som asfaltsmaskinist och maskinförare är du en del av asfalttillverkningen och du kommer huvudsakligen arbeta med att:

 

• Tillverka asfalt via ett datoriserat styrsystem samt vara delaktig i krossprocessen

• Förse asfaltverket med material med hjälp av lastmaskin

• Planera och utföra dagliga leveranser av asfalt

• Hålla kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer

• Underhålla och utföra reparationer på verket

• Upprätthålla Skanskas säkerhetsarbete

 

I det dagliga arbetet kommer du arbeta i team med en asfaltsmaskinist samt hjullastarförare/lastbilschaufför. Du har också kontinuerlig kontakt med leverantörer och kunder. Din närmaste chef är produktionschefen som är stationerad på samma anläggning.

 

Du är en lagspelare med ansvarskänsla

För att trivas som asfaltmaskinist hos oss är du en positiv och självgående person med stor ansvarskänsla. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt. Engagemang och arbetsvilja har du gott om, du har lätt för att kommunicera med andra. Det är meriterande om du kommer från asfaltbranschen eller närliggande bransch.

 

I rollen behöver du ha:

Erfarenhet av hjullastare

Reparationskunskap, t.ex. från svets- och elarbeten samt erfarenhet av heta arbeten

Bra kunskaper i svenska i tal och skrift

 

Baskunskaper i datoranvändning samt en vilja att lära dig arbeta med aktuellt styrsystem till asfaltverket.

 

Välkommen med din ansökan

Vi arbetar löpande med ansökningarna och du söker genom att bifoga ditt CV. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader. Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Robin Fors på 010-449 70 58.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinförare Skanska Industrial Solutions - Luleå