Skanska

Maskinförare Skanska Industrial Solutions – Halmstad

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och vår losshållningsavdelning bryter berg säkert och effektivt.

 

 

Du som är hjullastarförare - vi har jobbet för dig!

Din roll innebär främst utlastning av berg i bergtäkten. Du underhåller vägar och ytor i täkten samt är behjälplig i produktion genom att kontrollera kvalitén och genomför mindre reparationsarbeten och service. Självklart är du en aktiv del i vårt kontinuerliga förbättringsarbete.

 

Arbetet innebär stor frihet under ansvar och du får möjlighet till utveckling genom att lära dig mer om produktion och leverans av stenmaterial. Du blir en central del i vår verksamhet!

 

Arbetsplatsen är på vår bergtäkt i Spånstad. Vi har en varierande produktion av stenmaterial där arbetstiden under säsong kräver en viss flexibilitet, men normala arbetstider är 06:30-15:30.

 

 

Du är serviceinriktad, engagerad och ansvarstagande!

Du som passar hos oss är engagerad och vill söka förbättringar. Du har lätt för att kommunicera med andra och tycker att en god service är en självklarhet. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och du gillar ordning och reda. Att arbeta självständigt är något du är van vid och trivs med och samtidigt har du en självklar förmåga till gott samarbete med kunder och medarbetare.

 

Du har också:

• Förarbevis för hjullastare

• B-körkort

• Erfarenhet av utlastning med lastmaskinsvåg.

 

Ansök senast 24/5 – eller varför inte redan i dag!

 

Vi kommer arbeta löpande med ansökningarna, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef, Thore Eriksson på telefonnummer: 010-448 47 98 alternativt via e-post: thore.eriksson@skanska.se

 

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 maj . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinförare Skanska Industrial Solutions – Halmstad