Skanska

Maskinförare, Hjullastare till Skanska Industrial Solutions - Sexdrega

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

I våra anläggningar i Södra Älvsborg (Skene, Sexdrega, Ebbarp och Bugärde) bryter och processar vi berg och vidareförädlar till olika ballastfraktioner. Materialet säljs till diverse användningsområden exempelvis betongballast, vägbyggnadsmaterial med mera.

 

Vad innebär arbetet som hjullastare/utlastningsmaskinist?

Som hjullastarföre är du en del av teamet och du kommer huvudsakligen arbeta med att:

  • Lasta kundernas fordon
  • Arbeta med upplagshantering
  • Hjälpa till med att underhålla och utföra reparationer på hjullastare och krossutrustning
  • Upprätthålla Skanskas säkerhetsarbete

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta i Team med en hjullastarförare samt krossmaskinister och lagbas. Du utgår från anläggningen i Sexdrega, och din närmaste chef är produktionschefen som utgår från Skene.

 

Du är en lagspelare med framåtanda!

Du som passar som hjullastarförare hos oss är en positiv och självgående person med stor ansvarskänsla. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt.

 

Du är utåtriktad och social och har lätt för att kommunicera med andra. Engagemang och arbetsvilja har du gott om och du klarar av att hantera jobbmässigt pressade situationer.

 

Vi förväntar oss också att du har:

  • Hjullastarkort
  • Meriterande är reparationskunskap, t.ex. från svets- och elarbeten samt erfarenhet av heta arbeten
  • Bra kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Baskunskaper i datoranvändning

Det är meriterande om du kommer från ballastindustrin eller närliggande bransch.

 

Vi behöver din ansökan senast den 7 augusti!

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna och jobbet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Patrik Karlsson på 010-449 31 66 eller projektchef Johan Olander 010-448 42 95.

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Sofie Degerlund | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 augusti . Arbetsort : Sexdrega . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinförare, Hjullastare till Skanska Industrial Solutions - Sexdrega