Skanska

Marknadsanalytiker Nya Hem - Göteborg/Malmö

Skanska är ledande inom utveckling av hållbara bostäder och attraktiva stadsmiljöer. Vi utvecklar hem med hög kvalitet och genomtänkta lösningar för en hållbar livsstil. Våra bostäder skall finnas länge och i en värld där klimatet är av största betydelse för kommande generationer. Som bostadsutvecklare och samhällsbyggare har vi ett stort ansvar att bidra till ett bättre samhälle. Steg för steg och projekt för projekt tar vi oss mot vårt mål om klimatneutralitet. Vi hoppas att du vill vara med oss på resan.


Arbetsbeskrivning

 

I din roll som marknadsanalytiker arbetar du huvudsakligen med att analysera förutsättningarna för våra kommande bostadsprojekt utifrån ett kund- och marknadsperspektiv. Du samarbetar även med projektorganisationen internt avseende prissättning och värdering av objekt samt verkar rådgivande kopplat till kund och produkt. Vidare följer du upp och analyserar utfall av projekt, målgrupp och supporterar internt med statistik och övrig analys

Som marknadsanalytiker ingår du dels i det centrala marknads- och kommunikationsteamet och rapporterar till marknads- och kommunikationschefen och hör samtidigt hemma i Skanskas region Sydväst, där du arbetar nära affärsutvecklare, projektutvecklare samt säljavdelning. Placeringsort och utgångspunkt för tjänsten är från något utav Skanskas kontor i Göteborg eller Malmö.

Din bakgrund

Vi söker dig med en utbildningsbakgrund inom ekonomi, statistik, fastighetsvetenskap eller motsvarande. Du har yrkeserfarenhet av analysarbete i en roll som analytiker, mäklare eller motsvarande tjänst som bygger på god kundinsikt och insyn i fastighets- respektive bostadsmarknaden. Vidare är du van vid att arbeta med en större mängd data för att omvandla det till konkret och lättförståelig information. Således är du en van användare, med god kunskap inom MS Excel.

Som person är du van att arbeta självständigt, då det mesta av arbetet sker på egen hand. Du kan fatta självständiga beslut baserade på ett analytisk, logiskt och evidensbaserat tankesätt samtidigt som du kan vara kritisk och lösningsorienterad. Du arbetar efter deadlines veckovis men har en kontinuerlig dialog med dina kollegor på marknadsavdelningen och övriga inom organisationen. Genom de stora kontaktytorna internt ser vi även värdet av att du har en god kommunikativ förmåga.

Ansök redan idag dock senast 1 mars

 

Registrera ditt CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Fredman-Svensson, Marknads- och kommunikationschef, 010-4494016. Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden

• Additional Locations: Malmö, Skåne, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 16 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Marknadsanalytiker Nya Hem - Göteborg/Malmö