Jurek

Verksamhetsutvecklingschef till Einar Mattsson

Är du en driven och kommunikativ person med erfarenhet från verksamhetsutveckling och förändringsarbete inom bygg- och fastighetsbranschen, då har vi jobbet för dig!

 

 

Om tjänsten

Som Verksamhetsutvecklingschef hos oss har du ansvar för att koordinera våra utvecklingsarbeten och i nära samarbete med koncerners Hållbarhetschefen leda och koordinera Einar Mattsson Byggnads AB´s och Einar Mattsson Projekt AB´s (EMP) hållbarhetsarbete. Du rapporterar till VD för Einar Mattsson Byggnads AB (EMB) & Einar Mattsson Projekt AB (EMP) och är medlem i den gemensamma ledningsgruppen för de båda bolagen.

 

Du blir ett viktigt stöd för linjens chefer i utvecklings- och hållbarhetsfrågor och håller bl. a i information och utbildningar. Du blir också en nyckelspelare i vår affärsutvecklings i tidiga skeden.

 

Exempel på några av dina arbetsuppgifter:

• Koordinering utvecklingsarbeten inom EMB-EMP

• Leder och koordinerar hållbarhetsarbeten EMP/EMB

• Stödja/utveckla verktyg/process för hållbarhetsrapportering

• Säkerställer integration av hållbarhet i processer, standarder och verktyg

• Stöttar och styr linjen i EMP & EMB efter behov

• Stötta Affärsutveckling vid markanvisningar och externa dialoger

• Stötta Projektutveckling i utarbetande av hållbarhetsstrategier för projekt i tidiga skeden

• Stöttar/styr externa miljökonsulter och säkrar kompetenskrav på andra nyckelkompetenser

• Kontakt för nätverk inom hållbarhet/miljö

• Stöd för bl a Inköp i kravställande, metoder mm

• Stöd i klimatberäkningar för NP och ROT, inklusive utveckling av verktyg, stöd och processer

• Ansvarig för information och utbildningar inom ansvarsområdet

 

 

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från att driva större förändringsarbeten i kombination med relevant akademisk utbildning inom miljö- och hållbarhet. Likaså har du erfarenhet med arbeten i ledningsgrupp samt med personalansvar. Du kommer med erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen inom nyproduktion och ROT. Du känner dig trygg i att du kommer bidra på ett konstruktivt sätt i vårt ledningsgruppsarbete. Som person är du social, strukturerad och kommunikativ. Andra kännetecken är din förmåga till analys och affärstänk.

 

Du tar ett helhetsansvar och trivs i en verksamhet där det händer saker och där du ställs inför nya utmaningar. Du har ett tekniskt intresse, söker ny kunskap och vill alltid ligga i framkant.

 

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson Byggnads AB med Jurek som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, Rekryteringskonsult, 0733 914108 eller ylva.ottosson@jurek.se

 

 

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

 

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för våra projekt-, förvaltnings- och fastighetsbolag.

 

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Verksamhetsutvecklingschef till Einar Mattsson