Skanska

Mark- och anläggningsarbetare Väg och Anläggning - Dalarna

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Sörmland, Bergslagen och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 900 miljoner kr 2017 och har ca 280 medarbetare (130 YA/150 Tjm).

 

Vi söker nu nya medarbetare till vår verksamhet i Dalarna.

 

Söker du nya utmaningar i Dalarna?

 

Vi söker ett flertal mark- och anläggningsarbetare som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning. Du är trygg i din yrkesroll och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Som arbetare hos oss kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på ett så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Vi är ett vinnande lag.

 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i geografin Mora, Leksand, Vansbro, Borlänge och Falun. Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna. Vi ser helst att du har yrkesbevis inom området, eller går som lärling. Är du dessutom inte knuten till en specifik ort och är mobil så är det en stor fördel. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i lag och bidrar också till en god stämning. Du ser möjligheter istället för hinder. Som person är du självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 

 

Ansök idag

för att bli en del av Sveriges största byggföretag genom att registrera cv och personligt brev via länken. Har du frågor kring tjänsten så kontakta projektchef Ulf Bjuhr på 010-448 91 01 eller rekryteringsspecialist Carl-Johan Appelfeldt på 010-4492609.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Dalarna

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare Väg och Anläggning - Dalarna