Skanska

Transportledare för entreprenadmaskiner Schakt & Transport – Småland

Du bidrar med din kunskap om maskinval och bästa lösningar!

Region Special är en av Skanskas Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering.

Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning och stora maskiner.

 

Schakt & Transport är ett distrikt inom Region Special och ett av landets största entreprenadmaskinsföretag. Vi behöver förstärka vår verksamhet med en Transportledare som ansvarar för uthyrning av entreprenadmaskiner i pågående byggprojekt.

Denna roll kommer att arbeta i Småland med Växjö som utgångspunkt.

 

Du är en del av ett team som ansvarar för den dagliga driften av maskinverksamheten ute i pågående byggprojekt. Du ansvarar för planeringen av maskiner och dess utrustning, dvs rätt maskin på plats för kommande moment.

 

Din drivkraft är att våra maskiner har hög nyttjandegrad, god produktivitet samt nöjda kunder. I din roll följer du upp levererade maskiner samt fakturerar dessa.

Utifrån din kunskap inom anläggningsbranschen och maskiner får du en förståelse för kundens behov. Detta är viktigt då vi vill erbjuda kunden det bästa maskinvalet och den bästa föraren för tänkt arbetsmoment.

Genom din träffsäkerhet i leverans skapar du långsiktigt förtroende och mervärde hos medarbetare och kund.

 

 

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad och strukturerad. Vi ser gärna att du har minst en gymnasial utbildning, gärna maskininriktad och gärna ett par års erfarenhet av att arbeta som transportledare avseende entreprenadmaskiner. Kanske har du haft en entreprenadmaskinfirma eller innehar annan värdefull kunskap från entreprenadbranschen.

Du är en van användare av dator och hanterar Excel utan svårighet.

 

Som transportledare är du beslutsam och självständig samtidigt som du trivs med att vara en del i ett större team. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete där krav på prioriteringsförmåga krävs.

 

B-körkort krav då resor ingår i tjänsten

 

 

Är du den vi söker? Vänta inte med att söka!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 20 oktober.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Durdica Avdalovic, projektchef, 010-449 90 03 eller Karin Scarlini, HR Business Partner, 010-448 25 76.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 29 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Transportledare för entreprenadmaskiner Schakt & Transport – Småland