Skanska

Mark- och anläggningsarbetare, Väg & Anläggning - Stockholm

Vill du vara med och jobba på Stockholms mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska! 

Skanskas region Väg och Anläggning Stockholm bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Som ledande samhällsbyggare vill vi på Skanska stärka förutsättningar för svensk tillväxt och tillgänglighet. 

Exempel på projekt är vi med och utvecklar en helt ny Pir vid Stockholm Arlanda Airport, ombyggnationen av Slussen, renoveringen av ”Stockholms hjärta”, Sergels torg, ett 28-våningshus med betongkärna i Hammarby Sjöstad. Fler spännande projekt finner du på vår hemsida. 

Vi söker ett flertal mark- och anläggningsarbetare som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten, finplaneringsarbete såsom stensättning, plattläggning, plantering och rörläggning. Du är trygg i din yrkesroll. Yrkesbevis är ett krav. Du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. 

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Våra team präglas av gemenskap och gott samarbete, nytänk och framåtanda, glädje och stolthet över gruppens prestation. Vi främjar mångfald och inkludering. Vi har hög lönsamhet och strävar efter att alltid bli bättre. 

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 

Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansök idag 

Genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. 

Har du frågor? Kontakta HR generalist Richard Täng 010-4482823 eller HR partner Fredrik Rönning 010-4484173. 

Välkommen med din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Hantverkare/yrkesarbetare/operatörer

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 Skanska Sverige AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Richard Täng, 010-4482823

Sista ansökningsdag: 2017-okt-23, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare, Väg & Anläggning - Stockholm