Skanska

Lastbils- och Dumperförare till Skanska Industrial Solutions - Göteborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

På vår anläggning i Vikan bryter och processar vi berg och vidareförädlar till olika ballastfraktioner. Materialet säljs till diverse användningsområden exempelvis betong- och asfaltsballast, vägbyggnadsmaterial med mera.

 

Vad innebär arbetet?

Som maskinförare är du en del av teamet och du kommer huvudsakligen arbeta med att:

• Lagerlägga ballastmaterialet

• Arbeta med upplagshantering

• Upprätthålla Skanskas säkerhetsarbete

 

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta i team med övriga dumperförare, hjullastarförare samt krossmaskinister och lagbas . Du utgår från anläggningen i Vikan, och din närmaste chef är produktionschefen.

 

Du är en lagspelare med framåtanda!

Du som passar som maskinförare hos oss är en positiv och självgående person med hög ansvarskänsla. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt.

 

Engagemang och arbetsvilja har du gott om och du klarar av att hantera jobbmässigt pressade situationer.

 

Vi förväntar oss också att du har:

• C-körkort

• Bra kunskaper i svenska i tal och skrift

• Baskunskaper i datoranvändning

 

Det är meriterande om du kommer från ballastindustrin eller närliggande bransch. Har du även hjullastarkort ser vi även detta som en merit.

 

Vi behöver din ansökan senast den 28 september 2022!

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna och jobbet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Ove Adolfsson på 010-449 22 11 alt projektchef Thore Eriksson 010-448 47 98.

 

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 september

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Lastbils- och Dumperförare till Skanska Industrial Solutions - Göteborg