Jurek

Serviceinriktad och driven assistent till AG Advokat

AG Advokat är Sveriges ledande byrå inom entreprenad- och fastighetsbranschen. Våra medarbetare är specialiserade på juridiken inom dessa affärsområden och vi har lång erfarenhet av transaktioner, finansiering, byggprojekt, leveransavtal och tvister. Vi är idag cirka 80 medarbetare och sitter i NK-huset mitt i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om oss här: https://www.agadvokat.se.

 

Är du en person som verkligen brinner för att ge service och strävar efter att leverera högkvalitativt stöd? Vill du fortsätta utvecklas i en mångsidig administrativ roll? Hos oss på AG Advokat får du möjligheten att spela en värdefull roll för vår affär, där du ger administrativ support och service till juristerna i deras dagliga arbete.

 

Om rollen:

Som assistent hos oss kommer du att vara ett värdefullt stöd för våra jurister genom att ge administrativ support och service. Du kommer att vara en del av vår assistentgrupp där du kommer samarbeta med fyra engagerade lagspelare som arbetar brett och ger stöd inom alla våra verksamhetsområden. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:

 

• Fysisk och digital dokumenthantering

• Ärendehantering, t.ex. jävskontroll, registrering av nya ärenden samt arkivering

• Arbete i Officepaketet inklusive AG:s mallar

• Korrekturläsning

• Informationssökning

• Diverse utrednings- och granskningsarbeten

• Extern kontakt med t.ex. myndigheter

• Systemstöd

 

Din profil:

• Några års erfarenhet av liknande administrativ tjänst och/eller utbildning som paralegal

• Har mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och PowerPoint

• Uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från advokatbyrå eller likartad konsultverksamhet.

 

För att trivas i rollen ser vi att du är en engagerad och serviceinriktad person med förmåga att vara proaktiv, ansvarstagande och effektiv i din planering och organisation. Din nyfikenhet och goda problemlösningsförmåga är avgörande egenskaper. Att trivas i en konsultmiljö och kunna prioritera självständigt är också viktigt. I rollen kommer du att ha många kontaktytor, vilket gör det nödvändigt att du trivs i en serviceinriktad roll och har förmågan att skapa starka relationer och samarbeten. Vi värdesätter även din drivkraft att kontinuerligt utvecklas, både personligen och i din arbetsomgivning.

 

Vi erbjuder

Hos oss ges du möjlighet att ständigt utvecklas i det dagliga arbetet på en av Sveriges ledande advokatbyråer tillsammans med ett professionellt och prestigelöst team. Arbetet sker på plats på vårt kontor i centrala Stockholm. På AG Advokat månar vi om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark sammanhållning, eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. Vi har en prestigelös kultur med en stark kollegialitet och många roliga personalaktiviteter under året.

 

Tjänsten är en tillsvidare anställning med inledande provanställning.

 

Låter detta som något för dig?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg. Ange gärna när du kan tillträda. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar AG Advokat med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på telefonnummer 073-70 771 70 alternativt maria.vonsterneck@jurek.se

 

Som en del i vår rekryteringsprocess genomförs en bakgrundskontroll på slutkandidater. Information lämnas till slutkandidater av vår samarbetspartner innan kontrollen påbörjas.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 april

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Serviceinriktad och driven assistent till AG Advokat