Skanska

Kvalitet- Miljö- och Arbetsmiljöingenjör IME -Norrland

Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater? Skanska ger dig möjligheten.


Som KMA arbetar du inom de viktigaste och mest aktuella områdena för oss på Skanska. Vi arbetar ständigt för att bli det i särklass mest professionella företaget inom vår bransch och vi strävar efter att vara ett föredöme inom kvalité, miljö och arbetsmiljö.


I rollen kommer du att tillhöra Skanska IME, Industri, Miljö, Energi, som utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. 

Du driver och utvecklar frågor kring kvalité, arbetsmiljö och miljö och detta i nära samarbete med våra byggprojekt. Givetvis utgår du från ett hållbart och långsiktigt perspektiv.


Arbetsuppgifter


Du arbetar strategisk för att identifiera risker och minimera olycksfall och olyckor. Du utreder incidenter och kommunicerar ut lärdomar. Du kommer även att arbeta med våra arbetsbeskrivningar för olika moment och driva och förbättra våra processer för kvalitetsuppföljning. Till din hjälp i ditt arbete har du Skanskas riktlinjer och arbetssätt att luta dig mot och du har också hjälp av interna och externa kontakter. Du har nära kontakt med både med linjebefattningar i vår produktion och med våra supportfunktioner. Arbetet sker främst ute i våra projekt och kräver en del resande.


Din bakgrund


Vi vill att du har någon form av teknisk bakgrund, gärna med inriktning arbetsmiljö och att du har några års arbetslivserfarenhet inom teknisk bransch såsom bygg, industri, process eller energi. Vi värdesätter också en god förmåga att överföra kunskap och arbetssätt till linjeorganisationen. Vi utgår från att du brinner för Safety-frågor och har ett stort engagemang och egen drivkraft. 

Vi behöver ditt CV senast den 28 februari 2018. 

För vidare frågor kontakta Distriktschef Fredrik Silfvernagel på telefon 010-448 85 65 eller HR, Ingrid Jacobsen 010 448 60 60 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kvalitet- Miljö- och Arbetsmiljöingenjör IME -Norrland