Skanska

Affärsutvecklare Projektutveckling Kommersiellt – Göteborg

Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar och bygger fastigheter, såsom Samhällsfastigheter, kontor och hotell för privata, statliga och kommunala aktörer. Vi tror på en långsiktigt lönsam investering och att vi genom vår kompetens bidrar till samhällsutveckling och hjälper kunden med helhetslösningar. Vi är cirka 60 medarbetare från norr till söder.

 

Du brinner för att skapa nya affärer

Nu söker vi en ny kollega som vill jobba med Affärsutveckling i vårt marknadsområde Göteborg/Väst. Som Affärsutvecklare för kommersiella fastigheter, får du en spännande möjlighet att påverka och driva attraktiv stadsutveckling i ett spännande geografiskt område.

 

Som Affärsutvecklare, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att identifiera utvecklingsmöjligheter i marknadsområdet och att driva egna affärsutvecklingsprojekt från idé till produktionsskede. En stor del i rollen är att driva igenom markförvärv och uthyrning och ett stort fokus ligger i att upprätta och behålla relationer med kunder, kommuner och andra intressenter. Vidare kommer du att ansvara för att utveckla hållbara produkter och koncept som blir attraktiva för marknaden och hyresgäster.

 

Vi söker dig med flera års erfarenhet av affärsutveckling av kommersiella fastigheter eller liknande affärer. Framför allt har du ett intresse av att göra affärer och dra nytta av ditt befintliga nätverk inom branschen.

 

Denna roll utgår från Skanskas kontor i Göteborg men arbetar inom hela marknadsområdet.

 

Vi tror att du trivs med att arbeta strukturerat och att du har en analytisk förmåga med fokus på både kortsiktiga och långsiktiga mål

 

Hos oss kommer du att driva långsiktiga projektarbeten mot uppsatta mål. Du har stort eget ansvar och vi ser gärna att du är van vid att arbeta så sedan tidigare. Du har en förmåga att leda dig själv och är driven och uthållig i sättet att ta dig an utmaningar. Eftersom vi tror på ett starkt lagarbete så vi söker en kollega som gillar att samverka och samarbeta för att bli bättre tillsammans.

 

Som person är du affärs- och resultatorienterad samt har god erfarenhet av att komma till avslut och genomföra projekt. Du motiveras av att arbeta strategiskt med stort ansvar och nära våra kunder där du har förmågan att bygga upp ett ömsesidigt förtroende.

 

Vi ser framemot din ansökan!

Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV. Har du frågor eller funderingar, kontakta gärna Affärsutvecklingschef Göteborg/väst Aila Hirvonen Bremefors, 072 962 51 09, aila.hirvonen.bremefors@skanska.se eller HRBP Elin Fyhn, elin.fyhn@skanska.se, 0766 08 43 39.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare Projektutveckling Kommersiellt – Göteborg