Skanska

Krossmaskinist Bergmaterial - Dalarna

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB

 

Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 310 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.

 

Till vår verksamhet i Dalarna söker vi nu

 

Kommunikativ och lösningsorienterad Krossmaskinist 

För dig som Krossmaskinist erbjuds ett varierat arbete med stor frihet under eget ansvar. Du kommer att tillhöra en av våra mobila produktionsanläggningar där du ingår i ett litet sammansvetsat och professionellt produktionsteam. Arbetsfältet är främst i våra täkter i Dalarna.

Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med ditt team befinner dig i den täkt där det finns planerad krossning. Där utför du lastning och bortforsling av material från den mobila krossanläggningen. Du har även ansvar för att genomföra reparationsarbeten av krossanläggning och maskiner vid både oplanerade stopp och planerad service. Ni sköter tillsammans planering och har regelbunden uppföljning av produktionen.

 

Vi har en varierande produktion där arbetstiden kräver en viss flexibilitet med tidiga morgnar och sena kvällar


Du är utåtriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande! 

Vi tror att du som söker är utåtriktad och har lätt för att kommunicera då det är mycket kontakter med uppdragsgivare och medarbetare. Du är engagerad och försöker alltid hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll. Du arbetar självständigt, tar ett stort eget ansvar och gillar ordning och reda. 

Du har också:

  • Yrkesbevis för hjullastare och grävmaskin
  • B-körkort.

Ansök senast 4 maj eller varför inte redan idag! 

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev. 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Andreas Hedlund tfn 010-448 49 88. 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 maj . Arbetsort : Dalarna

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Krossmaskinist Bergmaterial - Dalarna