Skanska

KMA-samordnare Tillverkning Region Norr - Gävle/Sundsvall/Umeå

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

På Region Asfalt och Bergmaterial Norr är vi ca. 230 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor.  

 

Till vår verksamhet inom Tillverkning i Region Norr söker vi nu

 

Lösningsorienterad KMA-samordnare som brinner för utveckling

 

Som KMA-samordnare arbetar du inom de viktigaste och mest aktuella områdena för oss på Skanska; Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö.

 

Ditt arbete handlar till stor del om att stötta produktionscheferna med det operativa arbetsmiljöarbetet, där säkerhet står högt på agendan. Du kommer bland annat arbeta med tillämpning av nya och uppdaterade arbetssätt och metoder, vara med på revisioner samt arbeta med arbetsberedningar och riskinventering.

 

Mycket handlar om att vara behjälplig i att hitta rutiner och arbetssätt samt ta fram dokumentation som mallar och arbetsberedningar och säkerställa en bra kommunikation och implementering i organisationen. Förutom ett nära samarbete med distriktschefen samt produktionscheferna så kommer du ha många kontaktytor i verksamheten i norr.

 

Andra arbetsuppgifter kan vara att:

 • Uppdatera och säkerställa behörighetsutbildningar och att lagar och föreskrifter följs inom området
 • Stödja ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet
 • Stödja arbetsplatser i deras riskhantering med hjälp av Hälsa- och säkerhetschef
 • Vara kontaktlänk till våra skyddsombud
 • Bistå i skydds- och miljöronder
 • Sammanställa och rapportera olycks- och tillbudsstatistik för projekt och distrikt.
 • Stödja produktionscheferna i administrativa uppgifter kring lönesystemet.

Som KMA-samordnare kommer du få möjligheten att träffa många av våra medarbetare samt var med och utvecklas tillsammans med dom.

Du rapporterar till distriktschef för Tillverkning i Region Norr. Placeringsort är inom det geografiska området, med fördel på några av våra kontor längs norrlandskusten.


Samarbete, teamanda och utveckling är viktigt för dig

 

Du som kommer trivas i rollen som KMA-samordnare hos oss är en driven person som tycker om struktur och ordning och som älskar att lösa problem. Du har en pedagogisk ådra och en förmåga att kommunicera ett budskap på ett lättförståeligt sätt.

 

Att samarbeta och vara en i laget är självklart för dig och du fungerar bra i roller med mycket interaktion med andra och många kontaktytor. Att jobba i en bred roll med många och varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik passar dig som hand i handske.

 

Vi utgår i från att du också har:

 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Erfarenhet av KMA-arbete från industriverksamhet eller närliggande branscher
 • Goda IT kunskaper och erfarenhet av Officepaketet
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort samt tillgång till egen bil, vilket är ett krav i tjänsten.

Kanske arbetar du i dag med liknande uppgifter alternativt är du produktionschef eller projektingenjör som vill arbeta mer fokuserat med KMA-frågor.

 

Vi behöver din ansökan senast 9 december!

 

Men vänta inte - vi rekryterar löpande, så ansök redan i dag genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peder Olsson på 010-448 86 82 eller peder.olsson@skanska.se

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

 • Location: Sundsvall, Västernorrland, Sweden
 • Additional Locations: Gävle, Gävleborg, Sweden; Umeå, Västerbotten, Sweden; Örnsköldsvik, Västernorrland, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 december . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 26 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb KMA-samordnare Tillverkning Region Norr - Gävle/Sundsvall/Umeå