BAE Systems

Rangerare

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en mycket expansiv fas med anledning av flera nya miljardaffärer. Just nu tillsätter BAE Systems Hägglunds en ny tjänst som Rangerare!

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

 

Din framtida utmaning

Våra produktionsvolymer växer och vi skapar därför en ny tjänst som Rangerare. Dina huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att flytta våra olika fordon under pågående produktion i verkstaden.

 

Den här rollen är omväxlande och du kommer att ha många interna samt externa kontaktytor. I dina dagliga arbetsuppgift ingår att:

 

• Koordinera vagnsflyttningar inom vår produktion och alla våra verkstäder.

• Lastning, lossning och bokning av transporter för in- och utleveranser från kund.

• Ansvara för material till vagnar som är färdiga för leverans.

• Planering och logistik runt våra fordonstält.

 

När du inte flyttar vagnar gör du andra arbetsuppgifter inom arbetsplatsen, t ex att se till förbrukningsmaterial finns, samt även hantera inventering och kalibrering av utrustning t ex mätverktyg.

 

Den du är

Stor vikt kommer att läggas på personlighet. Är du en självgående och serviceinriktad person som har stort ordningssinne? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Rangerare något för dig!

 

Du har stort intresse av planering och intresse för fordon. Du är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga. Jobbet är fysiskt krävande. Du behöver kunna klättra upp på och ner i våra fordon, dagligen.

 

För denna tjänst behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska samt datorvana.

B- och C-körkort är ett krav då fordon behöver flyttas både inom och utom verkstaden.

 

Vad du blir en del av

Dina framtida kollegor är ett kompetent och trevligt team som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Hos oss vill vi att du trivs på jobbet! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag. 

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Head of OPG Operations, Mattias Boström, 0660-800 63 eller Anna Larsson, rekryteringskonsult Konsultia, 072-517 26 37.

 

Sista ansökningsdag är den 9 oktober och inkomna ansökningar hanteras löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/272

Kontakt

• Mattias Boström, arbetsledare, 0660-80063

• Anna Larsson, rekryterare Konsultia, 072-5172637

Facklig företrädare

• Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163

Sista ansökningsdag

2023-10-09

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 15 september

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Rangerare