Skanska

Kalkylingenjör Väg och anläggning Distrikt Affär - Stockholm

Kan vi räkna med dig?

Vill du vara med och räkna på spännande och utmanande projekt? Då har du en framtid på Skanska.

Skanska Sverige Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Väg & Anläggning Stockholm står nu inför en rad spännande projekt och söker en kalkylingenjör.

I denna roll ingår du i distrikt Affär vars övergripande inriktning är projektutveckling, tidiga skeden av projekt och projektidéer – ett arbete för att skapa rätt förutsättningar och mervärde för kunderna.

Vi söker dig som vill bli en nyckelperson och bidra till att vinna de spännande projekten

Som kalkylingenjör hos oss är du med i tidiga skeden och skapar förutsättningar för lönsamma och kvalitativa projekt. Det är genom din insats som Skanska kan bygga ett bättre samhälle.
Dina arbetsuppgifter innebär allt från en tidig kostnadsuppskattning baserad på tidigare erfarenheter till en detaljerad produktionskalkyl. Tillsammans med dina kollegor hittar ni lösningar på tekniska utmaningar och ekonomiska förutsättningar. Vi använder oss av moderna hjälpmedel och digitala verktyg i arbetet. Du har mycket kontakter med kollegor och framförallt kunder.

Du är affärsmässig och noggrann med intresse för tidiga skeden

Som person är du engagerad, ansvarstagande och målinriktad. Du ser både detaljer och helhet samt gillar problemlösning. Det viktigaste är dock att du vill jobba med tidiga skeden och är uthållig då ledtider för utvecklingsprojekt kan vara långa.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av väg- och anläggningsbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat inom områdena runt kalkylering.
Det är viktigt att du värdesätter ett bra samarbete i teamet och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt.

Din arbetsplats är huvudsakligen på vårt huvudkontor i Stockholm vid Lindhagen.

Ansök redan idag!

Eller senast den 6 oktober 2019 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Johansson, distriktschef: 010-448 10 62 eller Annelie Collborg, rekryteringsspecialist: 010-449 90 10.


Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylingenjör Väg och anläggning Distrikt Affär - Stockholm