Jurek Bemanning

Rekryterare till storbank i Stockholm

Arbetsbeskrivning
Till en av Sveriges storbanker söker vi nu en rekryterare för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som löper till 2020-01-31 med chans till förlängning. Du kommer ingå i bankens talent management team och huvudsakligen arbeta med rekrytering av medarbetare på företagssidan.


Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning samt några års erfarenhet av att självständigt ha arbetat med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. Är du certifierad i testverktygen MPA och ACE samt har erfarenhet av att arbeta i EasyCruit är det meriterande. Som person är du positiv och driven. Vidare är du service-minded, resultatinriktad samt har en god samarbetsförmåga. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


Du erbjuds

En roll som rekryterare på en av Sveriges storbanker. Tjänsten omfattar heltid och du arbetar mot ett kontor i Solna samt ett kontor centrala Stockholm. Uppdraget påbörjas så snart som möjligt och löper till 2020-01-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
Sökord: Rekrytering, recruitment, recruitment consultant, rekryteringskonsult, rekryteringsspecialist, recruitment specialist, rekryterare, bank och finans, HR Talent Acquisition

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryterare till storbank i Stockholm