Skanska

Junior affärsutvecklare till Skanska Fastigheter Göteborg

Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

 

Vill du vara med och utveckla framtidens kontor?

Våra projekt blir allt mer komplexa och behovet av medarbetare med en god förståelse för hela processen är avgörande. Som junior affärsutvecklare hos oss är du en viktig spelare för att nå våra mål och skapa framgångsrika projekt.

 

Din vardag

Under första året kommer 50 – 75 % av din arbetstid att fokusera på affärsutveckling med arbetsuppgifter främst i de tidiga skedena i projekten.

 

Resterande tid kommer du att arbeta inom övriga delar i vår verksamhet för att skapa en bra förståelse för hela vår värdekedja – från projektidé och investering, design, byggnation och uthyrning till förvaltning och försäljning.

 

Du kommer att arbeta med uppgifter inom samhällsplanering, byggteknik, ekonomi, marknadsföring och juridik. Inom affärsutveckling kommer arbetsuppgifterna bland annat bestå av:

 

  • Stadsutvecklingsfrågor, identifiera projektidéer och föra dialog med stadens representanter
  • Ta fram underlag i markanvisningstävlingar
  • Bistå i fastighetsförvärv
  • Delta i möten med konsulter, kommuner, myndigheter etc.
  • Förbereda olika typer av material och presentationer
  • Stötta i investeringsanalyser och fastighetsvärderingar
  • Bistå i detaljplaneprocesser genom att till exempel ta fram tekniska utredningar, arkitektskisser och analyser

 

Planen är att du, när året är avslutat, kommer att gå in i en roll inom affärsutveckling. Målet är att du då ska ha en bra bild av hur vi arbetar för att i framtiden kunna vara med och utveckla vår verksamhet vidare.

 

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har max ett till två års arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har högskoleexamen inom t ex samhällsbyggnad, lantmäteri eller bygg och är intresserad av stadsutveckling, fastighetsbranschen, projekt- och fastighetsutveckling, arkitektur samt affärer.

 

Som person kan du se helheten i våra affärer men även gå ner på djupet i detaljer. Du har en positiv inställning, stimuleras av problemlösning och flexibel att skifta fokus vid förändrade förutsättningar. Du är nyfiken, driven och arbetar proaktivt och strukturerat. Du är bra på och tycker om att samarbeta med andra människor, både internt och externt. Att aktivt söka kunskap samtidigt som du drivs av din personliga utveckling är ett arbetssätt vi strävar efter inom Skanska.

 

Du kommer att jobba i en grupp med kompetenta, engagerade och positiva personer med finansiell-, bygg-, ingenjörs-, och marknadsbakgrund. Att du är en lagspelare är av största vikt då vårt arbetssätt bygger på samarbete i olika, flexibla gruppkonstellationer.

 

Ansökan och kontakt

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 5 oktober 2018.

För mer information, kontakta Niklas Grimslätt, Affärsutvecklingschef Skanska Fastigheter Göteborg, tel: +46 706 66 38 15.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Junior affärsutvecklare till Skanska Fastigheter Göteborg