Skanska

Arbetsledare Eftermarknad Hus Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande och två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Som stöd för de affärsdrivande distrikten under garantitid och ansvarstid finns Kvalitet och Eftermarknadsgruppen.

 

Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör! Göteborg City Gate, Natrium och bostadskvarteret Tändstickan är några av våra spännande husprojekt i och kring Göteborg.

 

Nu vill vi i Hus Göteborg utveckla vårt arbete med eftermarknad och kvalitet ännu mer. Därför söker vi ytterligare en Arbetsledare till Gruppen för Kvalitet och Eftermarknad.

 

 

Du säkerställer högsta service och kvalitet

Vi har många spännande kunder inom både kommersiella fastigheter samt bostäder. Din roll som Arbetsledare blir att stödja våra kunder under garanti- och ansvarstiden samt att återföra erfarenheter till produktion så att våra byggprojekt kan förbättras ytterligare. Du handlägger och koordinerar kundärenden och ansvarar för kvalitetsnivån och ekonomin i dina projekt. En viktig del i ditt arbete är att arbetsleda servicetekniker och tillsammans med dem planera rätt åtgärder. Du ser därmed till att säkerställa att våra kunder får ytterligare mervärde under garanti- och ansvarstiden.

 

 

Teknikkunnig och lyhörd inför kunder och framtiden

Du har en byggteknisk gymnasieutbildning kompletterat med en arbetsledarutbildning eller annan byggteknisk utbildning. Du har god kännedom i antingen arbetsledning, skadereglering, byggnadskonstruktion, eller drift- och underhållsarbete inom fastigheter. För att bli framgångsrik i rollen vill vi att du har minst tio års erfarenhet, från husproduktion inom byggbranschen eller drift och underhållsarbete i fastigheter varav fem år i arbetsledande tjänst. B-körkort är ett krav och du har god datavana.

 

Som person är du affärsmässig och lyhörd. Du är en stjärna på planering och samordning och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor och kunder som med våra underentreprenörer. Du är social, serviceinriktad och har förmåga att prioritera. Vidare är du en duktig problemlösare och har lätt för att arbeta både självständigt och i team.

 

 

Ansök redan idag dock senast den 29 november 2021

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Örnros, rekryterande chef, telefon 010-448 44 14. Vi kommer att genomföra löpande urval, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka!

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Eftermarknad Hus Göteborg