Skanska

IT-Infrastructure Specialist -Identity and Access -Stockholm

Är du Skanskas nya IT Infrastructure Specialist?

Skanska Sweden IT är en helt integrerad organisation inom Skanska som erbjuder IT-tjänster och support inom Skanska i Sverige, i Norden och globalt. Vi är en affärstillgång som är nyckeln till Skanskas framtid och spelar en proaktiv roll i den dagliga verksamheten och driver innovation med hjälp av vår digitaliseringsresa. Vårt fokus är inte bara på vad vi gör idag, vi fokuserar på vad som är möjligt imorgon.

 

Gruppen Platforms underhåller och utvecklar infrastrukturplattformar i nära samarbete med samtliga processområden.

 

 

Vad innebär rollen som IT Infrastructure Specialist inom Platforms?

I rollen som IT Infrastructure Specialist med inriktning Identity and Access Management (IAM) kommer du att bli involverad i hela kedjan från analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning. Ditt uppdrag blir att säkerställa att IT-infrastrukturlösningar drivs och underhålls enligt definierade drift- och underhållsprocesser. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring lösningar.

 

Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya möjligheter att lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Identitetshantering i Azure Active Directory / B2B

• Arbeta med system för Identitet och åtkomst hantering (t.ex. Microsoft Identity Manager, Oracle Identity Manager, Big-IP F5 APM)

• Autentisering och Federering med Oauth2 och SAML2

• Automatiseringslösningar med bl.a. Powershell och Azure Logic Apps

• Integrationer med Rest-API:er

• Publicering av applikationer mot internet

• Incident- och förändringshantering

 

 

Den vi söker

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT-området, gärna i data- och systemvetenskap alternativt nätverksteknik, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med relevanta system och teknologier i minst 5 år. Som person har du alltid kunden i fokus och samarbetar och samordnar för att tillsammans nå bästa resultat. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll med god förmåga att förmedla komplex information till intressenter. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du kommer att verka i en global miljö, vilket ställer höga krav på att du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens hållbara samhälle. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och du kommer ha möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige för att utvecklas i din egen roll, eller mot nya arbetsuppgifter. Du kommer även ta del av våra många förmåner, till exempel aktiesparprogram, friskvårdsbidrag mm.

 

 

Ansök senast 19 september!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Ahlqvist Gruppchef Platfoms: 010-448 16 58.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 september

Kategorier : Data & IT Systemvetare


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb IT-Infrastructure Specialist -Identity and Access -Stockholm