Jurek

Redovisningsansvarig till Enjoy Wine & Spirits

Är du en erfaren redovisningsekonom och vill axla rollen som redovisningsansvarig på ett framgångsrikt bolag i en av världens roligaste branscher? Älskar du siffror, är strukturerad och en teamplayer? Då kan vi ha tjänsten för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsansvarig kommer dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter att innefatta:

 

- Säkerställa den löpande redovisningen och att den är korrekt utifrån K3 samt upprätta månadsbokslut inkl. avstämningar och periodiseringar

- Moms- och skattedeklarationer

- Ansvar för upprättande av årsredovisning

- Ansvar för bolagets valutaköp samt likviditet

- Superuseransvar i affärssystemet NAV

- Ansvar för att lagret är korrekt värderat och bokfört

- Medverka i GDPR rådet och ansvara för vårt GDPR arkiv

- Kontakt med revisorer, bank, försäkringbolag och Skatteverket

- Ansvar för vår tyska filial tillsammans med svensk/tyska handelskammaren

 

Du rapporterar till CFO för Enjoy Wine & Spirits och samarbetar även tätt med övriga i teamet samt redovisningsansvariga för de andra två systerbolagen i koncernen.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och med minst sju års erfarenhet inom ekonomi varav minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom kvalificerad redovisning där du självständigt upprättat månadsbokslut. Då Enjoy Wine & Spirits är ett transaktionsintensivt bolag ställer vi krav på mycket goda kunskaper inom redovisning. Har du en bakgrund inom revision och erfarenhet av affärssystemet NAV ser vi detta som starkt meriterande. Även erfarenhet av bolag som handlar med konsumentvaror är en fördel.

 

När det kommer till personliga egenskaper söker vi dig som är:

- Strukturerad och ansvarsfull

- Självgående och van att periodvis arbeta i ett högt tempo

- En teamplayer som tycker om att samarbeta och bidrar till vår goda stämning

 

 

Du erbjuds

En kvalificerad roll inom redovisning med mycket ansvar och där du kommer att tillhöra ett tight team med bra gemenskap.

 

Vi erbjuder en familjär, öppen och lärande företagskultur där du får bidra till, och vara en del av, familjen Di Lucas företagshistoria. Som en del av Gruppo Di Luca erbjuder vi en spännande arbetsplats med många möjligheter till utveckling och utmaning.

 

Vi sitter, tillsammans med vårt systerbolag Di Luca & Di Luca i mycket trevliga lokaler på Alsnögatan 11 i Stockholm (Södermalm).

 

I den här processen samarbetar Enjoy Wine & Spirits med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström på 0709-72 14 70 alternativt malin.sjostrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Enjoy Wine & Spirits är en av de största vinimportörerna på den svenska marknaden och en av Systembolagets äldsta leverantörer av vin. Vi är en del av koncernen Gruppo Di Luca som består av tre olika företag; Di Luca & Di Luca, som handlar med mat och levererar till de största grossisterna med bland annat det egna varumärket Zeta . Deli Di Luca, en deli och restaurangverksamhet på Folkungagatan 110 i Stockholm. Enjoy Wine & Spirits, som importerar vin, cider och sprit.

 

Vi är 26 anställda, omsätter ca 450 miljoner och representerar idag ett 70 tal vinproducenter från de flesta stora vinländerna i världen. Vi jobbar enligt oss själva i världens roligaste bransch. Att marknadsföra och sälja livets goda är det många hos oss brinner för. Därför är det extra viktigt för oss att leva enligt våra högt satta värderingar som speglar såväl passionen som ansvaret för våra produkter och dess verkan. Vi har under åren fått ta emot flertalet priser och utmärkelser, vilket vi är väldigt stolta över och ser som ett kvitto på att vi gör bra saker.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till Enjoy Wine & Spirits