Skanska

Integrationsutvecklare till Skanska Sverige IT - Stockholm

Skanska Sverige IT är en helt integrerad organisation inom Skanska som erbjuder IT-tjänster och support inom Skanska i Sverige, i Norden och globalt. Vi är en affärstillgång som är nyckeln till Skanskas framtid och spelar en proaktiv roll i den dagliga verksamheten och driver innovation med hjälp av vår digitaliseringsresa. Vårt fokus är inte bara på vad vi gör idag, vi fokuserar också på vad som är möjligt imorgon.

 

Gruppen Business Platforms underhåller och utvecklar gemensamma plattformar för integration, analys, testautomation samt infrastruktur i nära samarbete med samtliga processområden

 

Vi söker nu en integrationsutvecklare!

Som integrationsutvecklare blir du en del av ett team som arbetar i nära samarbete med verksamheten. Du kommer vara involverad i hela kedjan från förstudie, val av integrationslösning/teknik, till utveckling och framtagande av rätt arkitektur samt leda implementationsarbetet.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Design och utveckling av lösningar med Azure integrationsverktyg för Skanskas verksamhetsbehov

• Ansvara för att översätta verksamhetens behov till tekniska lösningar inom området

• Förvalta och vidareutveckla lösningar som stödjer verksamhetens affärsprocesser

• Arbeta i ett agilt DevOps-team

• Förstå kundens behov och önskemål

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med integrationslösningar i en komplex IT-miljö, samt har en bred förståelse för integrationsprinciper.

 

För att lyckas i rollen är du duktig på att kommunicera och kan agera brygga mellan teknik och verksamhet. Du har ett stort intresse för att förstå vad kunden behöver för att skapa mest värde för både kund och slutanvändare. Vidare tror vi att du trivs i att vara med och driva förändring.

 

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom IT och har jobbat med integrationslösningar i flera år.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av Azure integrationskomponenter såsom Logic Apps, API Management, Service Bus, Insights med flera.

 

Då vi förutom Azure Integrationsplattform också använder oss av integrationslösningar byggda på Oracle- och IBM-lösningar är kunskap och erfarenhet av Oracle Integration Cloud, Oracle SOA Suite Cloud Service, Oracle Data Integrator samt IBM DataPower meriterande.

 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 juni 2023.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Ahlqvist, Gruppchef Business Platforms: 010-448 16 58.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Integrationsutvecklare till Skanska Sverige IT - Stockholm