BAE Systems

Speditör

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer. Vill du vara en del av ett tight team där vi arbetar tillsammans för att ge kunden bästa möjliga support? I tjänsten ingår många kontaktytor vilket ger dig ett brett kontaktnät både internt och externt.

 

Din framtida utmaning

I din roll som speditör ingår att driva och utveckla arbetet mot BAE Hägglunds övergripande mål.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår bland annat;

 

• Utföra speditionsärenden såsom bokning av transporter, tullklarering, fakturahantering samt söka och hantera tillstånd för transporter.

• Initiera och driva förbättringsåtgärder tillsammans med övriga kollegor på avdelningen.

 

Den du är

Vi söker dig som är framåt och som har ett eget driv att hitta lösningar på komplexa problem. Du ska vara strukturerad, ansvarstagande och analytisk med ett öppet sinne för att förbättra arbetssätt och arbetsmetoder med företagets bästa för ögonen. Ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och att du har lätt att jobba i team är viktiga egenskaper. Du ska även vara bra på att kommunicera.

 

Det är en fördel om du har erfarenhet eller utbildning gällande transporter, spedition (import och export) samt tullklarering. Upplärning och utbildning kommer även att ske på plats samt externt.

 

Vi har en internationell prägel på kunder och leverantörer så det är ett krav att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenheter av att arbeta i SAP och Microsoft Office så är det en fördel.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du välkommen att höra av dig till Reservdelschef Pelle Lindfors 0660 – 805 29 eller Maria Josefsson Rekryteringskonsult AxÖ Consulting, 070 – 842 23 35.

 

Sista ansökningsdag är den 24 juni men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/120

Kontakt

• Pelle Lindfors, Chef Spares Services/Logistik, 0660-80529

• Maria Josefsson, Rekryteringskonsult, 070-8422335

Facklig företrädare

• Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112

• Jörgen Ottosson, Akademikerföreningen, 0660-80838

• Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Sista ansökningsdag

2024-06-24

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 juni . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Speditör