Skanska

Installationssamordnare Stora Projekt - Stockholm

Vill du göra bestående skillnad och ta dig an utmanande men roliga tekniska uppgifter inom ett unikt byggprojekt? Just nu söker Skanska Stora Projekt en installationssamordnare till vårt pågående projekt på Slussen.
Låter det som ett jobb för dig?

Framtidens Slussen blir en effektiv och trygg knutpunkt för gående, cyklister och kollektivtrafik. Det ska också bli en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser med parkliv, nöjen, kultur, restauranger och caféer.
Med femdubblad kapacitet att släppa ut vatten från Mälaren till Saltsjön minskas också risken för översvämningar i Stockholm och Mälardalen. Det säkrar vattentillgången för de cirka två miljoner människor som får sitt dricksvatten från Mälaren.


Vad innebär jobbet som installationssamordnare?
I det här jobbet kommer du att arbeta med installationslösningar, leda, driva och samordna installationsarbetet i vårt pågående projekt på Slussen. Du kommer att arbeta med de flesta förekommande disciplinerna inom installation och med tyngdpunkt på el inkl. styr. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter vara att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines nås och biträda installationsledare och projekteringsledare med olika produktionsperspektiv. Du kommer även att granska handlingar för att säkerställa byggbarhet, säkerställa att produktionen styrs i enlighet med upprättade planer, ingångna avtal och mot budget, följa upp underentreprenörers kontrollplaner och kvalitetsarbete och ansvara för uppföljning av åtgärder och besiktningsanmärkningar. I projektet jobbar ett gäng engagerade medarbetare som både utmanar och uppmuntrar varandra.

Är du den vi söker?
Om vi har fångat din uppmärksamhet och du är intresserad av att söka tjänsten har vi egentligen bara två krav. Det första är att du har en adekvat utbildning och det andra är att du har relevant erfarenhet, minst 5 års erfarenhet av installationssamordning i större byggprojekt inom bygg och anläggning samt erfarenhet av projektering/konstruktion. Vidare ser vi att du har erfarenhet av arbete med 3D-modeller i kombination med produktion. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom installationslösningar och att övergripande leda installationsarbete. Utöver en adekvat utbildning med dokumenterad arbetslivserfarenhet så lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Vad kan Skanska erbjuda dig?
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Intresserad?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2020-08-16.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Nilsson på telefonnummer: 010-449 99 17 alt. epost: thomas.a.nilsson@skanska.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationssamordnare Stora Projekt - Stockholm